Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmegy sátrazni 3napra! Szétrobbanok a dühtől! Normális?
Úgy látom nem bízol meg benne.Enélkül szart sem ér a kapcsolatotok.A gondolkodásotok is eltérő dolgokról.
Önmagadat sem kéne teljes mértében feladni miatta.Részedről ez totális hiba.Ez nem lesz viszonozva részéről soha, mert neki minden belefér, ami neked nem.Én nemcsak gondolkodnék a szakításon, hanem meglépném, és határozottan, ha ennyire különböznék valakitől.
Sejtem, hogy ódivatú vagyok, de az ismeretségi körömben aki így élt (hogy hagy menjen mindenki kicsit külön, haverokkal), azok döntő része már elvált.
49f
A barátom és én szoktunk külön programozni. Engem nem zavar, ha elmegy 2-3 napra fiús programot csinálni, túrázni. Ilyenkor csak szól, hogy megy! (Mármint megkérdezi, hogy nem üt-e más programot). Viszont amint felmerül, hogy valaki hozzá a barátnőjét, akkor mindig megkérdez, hogy akarok-e csatlakozni.
Szóval nekem is fura, hogy meg sem kérdezett téged.
Akkor szakíts, ha rendszeresen érzed kizárva magad/nem akar veled lenni. Ha nincs így akkor valószínűleg most csak túlreagálod, nem kell felrobbannod emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!