Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha egy csajismerősöd azt mondaná, szeretne sátrazni, de nincs sátra, felajánlanád neki a sátrad felét?
Figyelt kérdés
Páran az ismerőseid közül elmennek sátrazni, és te is mész. Van egy csajismerősöd, aki mondja neked, h ő is szívesen elmenne, de nincs sátra. Neked van egy sátrad. Felajánlod neki, hogy majd aludhat veled? :P Egyébként nem egy pasizós csajról van szó, semelyiktek sem az az "egyéjszakás kaland"...2013. ápr. 26. 14:02
3/8 anonim válasza:
Ha jó csaj úgyis fogsz még egy sátrat csinálni a takaróból.
4/8 anonim válasza:
"semelyiktek sem az az egyéjszakás kaland"
akkor nem
de én mondjuk idősebb vagyok, ha egy nőt sátrazni hívok egy közös sátorba, ha abból nem lesz dugás, akkor b*zi vagyok én is meg ő is
6/8 anonim válasza:
Nem. Én egyedül alszom, nem szeretek mással.
7/8 anonim válasza:
Fel, de valszeg bepróbálkoznék, nincs az az isten, hogy ne.
8/8 anonim válasza:
Felajánlanám és tiszteletben tartanám az akaratát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!