Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? (lent többi)
lesz egy elö osztálytalálkozo a leendö osztálytársakkal. mert ugye most megyünk gimibe:) és msnen már levan szervezve h egyik osztálytársunknál alszunk stb. pasim viszont kiakadt mert lesznek ott fiuk is.. (ugye ök is az osztály része) és azt mondta h nem mehetek stb mert ott szex lesz meg rámhajtanak meg ilyesmi ..miközben lesznek nálam szebb osztálytársak is és nem lesz ez olyan szexparty de nem érti meg-.- gondolom az ö társasága ilyen ebböl veszi,de ettöl az enyém nem ilyen.már miota beszélek velük msnen :s tudom h igy nem lehet megismerni senkit de akkorse tünnek a lányok riba*cnak a fiuk meg ilyen kanos csávoknak stb.. és aztán ezen veszekettünk egy ideig stb.. a végén már mondta h jovan akkor menyjél meg nemtom.. szerintetek mitcsináljak? tudom h neki szarul esne ha ott aludnék és nem akarom h szarul essen neki:( de mondjuk nemis vágyom az ott alvásra nagyon:S másrészt bizonyitani szeretném neki h egyátalán nem ilyen durva "buli" volt..
bocsi h hosszu... 15L,16F a barátom
Menj el ezek kvva jó bulik szoktak lenni
:D
Miért nem bízik benned a csávód? azt kérdezd meg tőle, vagy magadtól
köszönöm szépen a válaszokat:P zöldkéz
nemhittem volna h háromnegyed 2kor érkezik értelmes válasz:)):D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!