Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek? (lent többi)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek? (lent többi)

Figyelt kérdés

lesz egy elö osztálytalálkozo a leendö osztálytársakkal. mert ugye most megyünk gimibe:) és msnen már levan szervezve h egyik osztálytársunknál alszunk stb. pasim viszont kiakadt mert lesznek ott fiuk is.. (ugye ök is az osztály része) és azt mondta h nem mehetek stb mert ott szex lesz meg rámhajtanak meg ilyesmi ..miközben lesznek nálam szebb osztálytársak is és nem lesz ez olyan szexparty de nem érti meg-.- gondolom az ö társasága ilyen ebböl veszi,de ettöl az enyém nem ilyen.már miota beszélek velük msnen :s tudom h igy nem lehet megismerni senkit de akkorse tünnek a lányok riba*cnak a fiuk meg ilyen kanos csávoknak stb.. és aztán ezen veszekettünk egy ideig stb.. a végén már mondta h jovan akkor menyjél meg nemtom.. szerintetek mitcsináljak? tudom h neki szarul esne ha ott aludnék és nem akarom h szarul essen neki:( de mondjuk nemis vágyom az ott alvásra nagyon:S másrészt bizonyitani szeretném neki h egyátalán nem ilyen durva "buli" volt..

bocsi h hosszu... 15L,16F a barátom

2010. júl. 9. 01:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
menj el. de ne aludj ott. nemlogikus?
2010. júl. 9. 01:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát ha 15 éves vagy, és Ő attól fél, hogy belemennél egy "szexpartyba" a te korod beliekkel, akkor elég nagy probléma lehet a fejében, már bocsi... :S
2010. júl. 9. 01:38
 3/15 anonim ***** válasza:
Ez a bizalom próbája.Menned kell ha már veszekedtetek is miatta ez egyértelmű,nem szabad visszalépni.Mikor ott vagy este későn majd felhívod azzal hogy nagyon szereted blabla és ennyi,másnap hazamész és boldogan éltek míg ki nem halnak a Navi'-k vagy 2012-ig .Pont.
2010. júl. 9. 01:39
 4/15 anonim ***** válasza:

Menj el ezek kvva jó bulik szoktak lenni

:D

Miért nem bízik benned a csávód? azt kérdezd meg tőle, vagy magadtól

2010. júl. 9. 01:39
 5/15 anonim ***** válasza:
menj el aludj ott.Ha a psid ennyire nem bizik benned:S na az elég gáz
2010. júl. 9. 01:43
 6/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat:P zöldkéz

nemhittem volna h háromnegyed 2kor érkezik értelmes válasz:)):D

2010. júl. 9. 01:44
 7/15 A kérdező kommentje:
amugy énis mondtam neki h nem bizol bennem meg ilyesmi ésmondta h ö bizik bennem csak fiukban nem..
2010. júl. 9. 01:45
 8/15 anonim ***** válasza:
de úgysem hagyod magad,bárki mászik rád.
2010. júl. 9. 01:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Ebből is kiderül hogy a férfiak félreértik a nőket és néha nem ismerik a saját nemüket sem.Miképpen a nők is.
2010. júl. 9. 01:47
 10/15 A kérdező kommentje:
énis mondtam neki h ezekhez két ember kell és én nem hagyom magam.. de mondta h ha hirtelen lesmárol valaki akkor nem tudok mit tenni...
2010. júl. 9. 01:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!