Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak egyesek betegesen féltékeny emberrel lenni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, sosem voltam féltékeny típus, és azt sem tűrtem ha a párom féltékeny. Sosem volt az hogy mutasd a telefonod, kivel beszéltél, ki volt ez ki volt az, mit akarsz tőle, mit akar tőled stb. Nálam a féltékenység az totálisan kizáró ok. Féltékeny eberrel sosem volt kapcsolatom és nem is lesz. Viszont akik betegesen féltékeny emberrel vannak, nekik mi a jó abban, hogy ellenkező nemű barátaik sem lehetnek, és hogy a másik az valójában beteges módon birtokolja. Mi a jó ebben?tegnap 18:35
1/10 anonim válasza:
Mikor összejöttek, megjátszotta, hogy "normális". Esetleg eleinte imponáló is volt, hogy "kicsit" féltékeny. Aztán mire kimutatta a foga fehérjét, már nem meri elhagyni.
2/10 A kérdező kommentje:
Mi az hogy nem meri elhagyni? Velem megtörtént, hogy felhívtam az egyik férfi ismerősöm hogy felköszöntsem a névnapján. Erre a párja olyan hisztit levágott hogy azt hallgatni is fájdalmas volt. Mióta beszélünk miért beszélünk szálljak le a pasijáról, tiltsam le a pasiját ne hívogassam stb. Holott teljesen semlegesen illendőségből köszöntöttem fel úgy, ahogy aznap a többi azonos nevű ismerösöm. Egyedül ez a hölgy vàgott le akkora hisztit beteges féltékenységet hogy meg is fenyegetett. Totál nem is értettem.
tegnap 18:48
3/10 anonim válasza:
Akkor ezek szerint, nem volt rá okod! Ha egy.nő féltékeny, annak oka van, ha egy férfi az, az általában hiszti csak.
4/10 anonim válasza:
Te nem olvasol híreket?
Mondjuk nőknél gyakoribb, hogy az öngyilkossággal fenyegeti, mint azzal, hogy megöli, de azért annak is van visszatartó ereje.
5/10 anonim válasza:
Elég sok ember van toxikus kapcsolatban, parancsolgatós, kontrolláló párral, folytonos feszkó, veszekedések…kéne ez a fszomnak, én se érettem soha, mi a jó ebben a mazochizmusban.
6/10 A kérdező kommentje:
3-as milyen ok? Ha a párom egy másik nővel beszél, és barátok is, akkor mi van? Semmi. Ki írja elő hoy csak azonos neművel beszelhetsz, csak azonos neűek lehetnek barátaid? Aki így gondolkodik annak súlyos gond van a toronyban.
tegnap 18:53
7/10 A kérdező kommentje:
3-as amit a kettes kommentemben irtam, ott sem volt semmi oka sem a hölgynek arra a hisztire amit levágott! És hiába mondod az igazat, totálisan nincs józan gondolkodás.
tegnap 18:55
8/10 A kérdező kommentje:
4-es ha engem fenyegetne bárki is öngyilkossággal, azonnal otthagynám.
tegnap 18:56
9/10 anonim válasza:
Ja, abból katasztrófa van ha a világ másik végéről írsz neki hogy boldog névnapot, sok a meló mostanában (pláne ha kollégák vagytok). Én is azt hittem hogy ilyet lehet, de nem, csak akkor írhatnék ha videohívásban bizonyítanám hogy pl elhíztam és 100 kiló vagyok jelenleg (vékony vagyok épp ez a bajuk), és még kapcsolatban is vagyok 10 éve, bár az nem számít nekik hogy kapcsolatban vagy mert akkor se írhatsz 3 sort a párjának, felhívni pláne nem lehet mert kitör a botrány.
10/10 A kérdező kommentje:
Teljes elmebaj az ilyeneken. Egyszerűen nem értem azokat, akik betegesen féltékeny emberrel vannak! Ennek az a hölgy úgy megfenyegetett, és úgy beszélt velem, hogy az volt bennem: ez nem viccel, annyira hajtja a birtoklási vágy. Komolyan félelmetes volt ahogy egy jóindulatú, alapvetően emberi dologra reagál: feköszöntöttem a párját. Hiába mondtam hogy rajta kívül az összes ugyanolyan nevű barátomat felköszöntöttem, nem is érdekelte a realitás. Aztan hogy mi az hogy en szivet kapok a facebookon egy irodalmi megosztásomra a párjától? Mondom nezd már meg, nők is szivet raktak, semmi jelentőssége. Hihetetlenül félelmetes volt, hogy nulla realitás, és szintiszta agresszió felém. Elmebaj legmagasabb foka.
tegnap 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!