Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnak egyesek betegese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnak egyesek betegesen féltékeny emberrel lenni?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, sosem voltam féltékeny típus, és azt sem tűrtem ha a párom féltékeny. Sosem volt az hogy mutasd a telefonod, kivel beszéltél, ki volt ez ki volt az, mit akarsz tőle, mit akar tőled stb. Nálam a féltékenység az totálisan kizáró ok. Féltékeny eberrel sosem volt kapcsolatom és nem is lesz. Viszont akik betegesen féltékeny emberrel vannak, nekik mi a jó abban, hogy ellenkező nemű barátaik sem lehetnek, és hogy a másik az valójában beteges módon birtokolja. Mi a jó ebben?
nov. 5. 18:35
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a hatarok fontosak illetve az ha kozos megegyezsbol senkinek sincs ellenkezo nemu..
nov. 6. 00:34
 12/34 A kérdező kommentje:
11 tehát ne legyen ellenkező nemű barátja senkinek se? Ez nagyon beteges!
nov. 6. 07:22
 13/34 anonim ***** válasza:
66%
Arra nem gondoltál, hogy azért féltékeny, mert köztük nincs minden rendben? Lehet elhanyagolják vagy észrevette a pasin, hogy lehet szertője van és azt gondolja te lehetsz? Nem minden ilyen egyszerű? Miért viseli el a férfi? Mondjuk bűntudat, mert tényleg megcsalja, csak nem veled.. de ezeken kívül még számtalan opció van. És jóval bonyolultabb mivel nem mindenki egészséges mentálisan. Se az, aki ilyen féltékeny, se az aki ezt eltűri.
nov. 6. 08:08
 14/34 anonim ***** válasza:
72%
Aki egyáltalán nem féltékeny az nem szereti a párját ezt így szögezzük le. Aki túlságosan féltékeny az sem szereti hanem birtokolni akarja. Viszont létezik egészséges kereteken belül lévő féltékenység ami baromira kell egy párkapcsolatban. Habár még barátság mentén is előfordul. Én személy szerint irigy és féltékeny voltam az egyik "barátnőmre" amikor engem leépített és mással kezdett el jóban lenni és nem tizenéves voltam. Azt nem te mondod meg, hogy kinek mi a határ meg én sem. Másnak belefér a flörtölés, sőt csók rajta kívül míg nekem baromira nem. A párommal tudjuk egymás jelszavát és mégse turkálunk egymás telójában. Nincsenek ellenkező nemű barátaink csak ismerőseink, de ha nem mutatna be valakinek és állandóan vele írkálna, találkozna hát én is kiakadnék. Másrészt marhára nem mindegy, hogy milyen kapcsolatot is ápol valaki a másikkal mert különbség, hogy tényleg barátok vagy egymást tépnék szét és látod a két szemeddel. Igaz nem féltékenykedni kéne hanem szakítani, de nem mindenki tud egyről a kettőre jutni hiszen nincs hová mennie, gyerekek vannak, a "drága" párja hitegeti, őt nézi hülyének mert "indokolatlanul" féltékeny és reményt ad neki. Úgyhogy nem fekete-fehér a féltékenység és egyáltalán nem lehet kijelenteni, hogy aki féltékeny az mentális eset. Inkább te vagy az mert téged ezek alapján semmi se izgat a pároddal kapcsolatban, vagy nem szereted/szeretted. Sőt lehet csak elhitetted magaddal, hogy milyen szuper, érett vagy közben meg maj' megesz/megenne a fene!
nov. 6. 08:21
 15/34 A kérdező kommentje:
13 nekem mi közöm ahhoz hogy hogy vannak?
nov. 6. 10:18
 16/34 A kérdező kommentje:
14 márpedig sosem voltam féltékeny. A féltékenység egyrészt önbizalomhiány, bizalmatlanság, és birtoklás. Egyik sem a másik emberről szól, és köze nincs a szeretethez.
nov. 6. 10:19
 17/34 anonim ***** válasza:
Az szeretet egy kapcsolódást is jelenti kapcsolatban vagytok fontosabbak vagytok egymásnak mint mások, egymásra számítotok és az a lényege ez egy ilyen kis közösség. És a féltékenység azért van mert nem lecserélhető a dolog szóval nem az van hogy ja nem baj akkor majd valami másik ugyanilyenre csere, mert már csomó minden kialakult ebben a kapcsolatban és ezért valamennyi féltékenység az teljesen normális csak az nem normális hogyha valaki úgy kimutatja hogy a másiknak már kárt okoz vele. Magában persze normális hogy érez féltékenységet.
nov. 6. 10:41
 18/34 anonim ***** válasza:
84%
De nincs olyan ember aki nem volt, van, lesz féltékeny élete során. Mindenkinek van önbizalomhiánya időnként, vagy gyakran életében. Még nem akadt dolgod esetleg olyan személlyel aki miatt féltékenységet éreznél hiába nem mutatnád ki. Nem azt írtam hogy akkor senkivel se próbáljon szóba állni, vagy ne legyenek ellenkező nemű barátai, tiltogatni totál rendben van mert nincs. De az se oké, hogy bármit megtehet mert téged nem érdekel, te nem vagy féltekény. Nem hiszem el, hogy nem zavarna ha ellenkező neművel olyasmit művelne ami neked nem fér bele. Hiába játszod el különösen saját magadnak, hogy te aztán féltékeny nem vagy.
nov. 6. 10:46
 19/34 anonim ***** válasza:

"Sosem volt az hogy mutasd a telefonod, kivel beszéltél, ki volt ez ki volt az, mit akarsz tőle, mit akar tőled stb."

Mert nem lehet megkérdezni, hogy ki a másik illető? Mindjárt féltékeny egy kérdéstől, nem lehet kíváncsi? Vagy ha kölcsönveszi a telód akkor már bele fog nézni biztosan? Nekem nagyon úgy tűnik, hogy te nem bízol meg a másikban, azonnal a legrosszabbat feltételezed...

nov. 6. 10:54
 20/34 anonim ***** válasza:
84%
Feltettél egy kérdést én meg leírtam egy opciót, hogy mégis miért lehet, erre megkérdezed, hogy neked mi közöd van, ahhoz hogy hogy vannak...
nov. 6. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!