Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnak egyesek betegesen féltékeny emberrel lenni?
A kérdezőnél a toronyban gond van #20. Ő szerinte egyáltalán semmi joga nincs a partnerének tudni az életében lévő férfiakról, azt sem kérdezheti meg, hogy mégis kivel ír, kivel állt le pár percre beszélgetni mert akkor betegesen féltékeny és ő nem fog válaszolni egyáltalán. Inkább kidobja a francba mert ő nem tűri a "féltékenységet" ami kizárólag csak beteg lehet mert a párja mentális eset ugyanis önbizalomhiányos és korlátozni akarja őt, birtokolni. Nincs joga érdeklődni, neki van joga egyedül megszabni, hogy a párjának mit szabad és ha mégis érdeklődik akkor inkább repíti.
nov. 6. 11:25
Szerintem is vicces helyzet. Általában pontosan azoknál az embereknél tapasztaltam hogy ennyire szélsőségesen állnak a féltékenykedéshez, akik maguk is szerettek kifele kacsingatni, vagy a partnerük tudta nélkül kalandozni. Ők propagálták ezt, hogy már a legkisebb kétely vagy kérdés esetén is betegesen féltékeny a másik, és hogy a másik a teljes mértékben hibás, amiért nem bízik benne. Még akkor is ha az ő kalandozásainak hála, időről időre egyértelmű hiány állt be otthon. Vagy egyéb módon, de nagyon is adott okot a bizalmatlanságra. Szóval ez ugyanúgy szélsőséges és nem normális eset, mint amikor valaki tényleg szó szerint mindenre féltékenykedik.
nov. 6. 11:35
Nem akartam full analízis alá dobni a kérdezőt, kösz, hogy megtetted helyettem. Eszembe jutott, hogy magából indul ki. Ő az aki kifelé nézeget(ne) és mivel magából indul ki a másikra fogja, hogy "betegesen" féltékeny. Nem létezik hogyha valaki szereti a párját még egy iciripicirit sem féltékeny és az sem, hogy mégcsak meg sem kérdezheti, hogy ki a másik alany, vagy kivel csetelget. Ilyen nincs a nagybetűs életben!
nov. 6. 11:40
24/34 A kérdező kommentje:
21 honnét veszed ezt a baromságot? Kevered a szezont a fazonnal! Bemutatod a páronak xyz nevű, ellenkező nemű barátodat! Ha vkinek nem tetszik hogy ellenkező nemű barátaid is vannak, és ne állj velük szóba stb na az a gáz! Én erre gondoltam, de te olyat magyarázol bele, hogy mi den bizonnyal magadból indulsz ki!
25/34 A kérdező kommentje:
23 te is baromira benézted a dolgot! Nem azt mondtam nem kérdezheti meg, de eleve ha nincs bizalom és full kiváncsiság van, mindenről el kell számolnod minden percedről hogy kivel mit beszéltél stb azt ne mondd hogy normális!
26/34 A kérdező kommentje:
23 és nem, nem szoktak kérdezni hogy kivel csetelsz? Mi ez óvoda? Ott lesed a másikat hogy csetel? Igen ez óvoda!
Mert ha nővel csetelsz, mit tudom én kolléganővel arra se lehet kíváncsi? Vagy téged nem érdekel, hogy a legjobb barátjával milyen a kapcsolata legyen az nő, férfi? Egy kapcsolathoz hozzátartozik az érdeklődés egymás iránt. Attól, hogy megkérdezi néha, hogy mi újság, vagy miről beszélgettél az még nem azt jelenti, hogy féltékeny. Az sem a bizalom hiányát jelenti 100% garanciával ha a kezedbe adja a telefonját HA ÖNSZÁNTÁBÓL csinálja! Ha erőlteti az már más kérdés. De te olyasmiket írsz ami nem kikerülhető. Bár hajrá keress olyan valakit akivel tesztek magasról egymásra. Amúgy aki valóban betegesen féltékeny ember mellett marad az ugyanúgy beteg. Viszont akkor sem egyedül a két szélsőség létezik mint amiről te dumálsz, ha nem tetszik az a te bajod.
nov. 6. 13:35
28/34 A kérdező kommentje:
Nem értelek 27-es. Nagyon túlbonyolítod! Eleve magamtól elmondom hogy képzeld beszéltem xyz-vel, a párom ugyanígy, de ha nem számol be minden pillanatáról, az sem baj! Sőt! Nem vagyok az anyja, ő meg nem az apám. Ha vki önszántából mutogatná nekem a telóját meg a kódjait megadná, tudod mit gondolnék: azt hogy ez az ő személyes dolga, nincs hozzá közöm, másrészt azt, hogy azt hiszi vmi vérmes házisárkány vagyok, aki féltékeny.
Mit írtam ami nem kikerühető?
"másrészt azt, hogy azt hiszi vmi vérmes házisárkány vagyok, aki féltékeny."
Attól, hogy önszántából neked a kezedbe adja a telóját? Jó tudni.
nov. 6. 15:00
30/34 A kérdező kommentje:
29 de miért adná oda? Mit nézzek rajta? Odaadja ha pl nincs nálam az enyém és telefonálni szeretnék, de ezen kívül hogyan? Itt van nézz bele, vagy mi? Minek odatolni a telódat egy másik ember orra alá? Mit akarsz ezzel bizonyítani neki? Mi a célod ezzel?
Kapcsolódó kérdések: