Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Paszív-agresszív férfi párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paszív-agresszív férfi párotok hogy szokott békülést kezdeményezni?

Figyelt kérdés

ma 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
73%

Passzív agresszíven.

Amúgy ilyennel minek van együtt az ember.

ma 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mar szerencsere nem a parom, de ugy csinalta, mintha mi sem tortent volna, bujt hozzam, olelgetett, a tema megcsak veletlenul sem kerult tisztazasra.
ma 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
2 es ismeros es ez meg csak a jobbik eset, van h csak somfordal korulottem h vegyem mar eszre h kb letezik xd
ma 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyik exem volt amolyan csenddel verős, zsarolós, hátam mögött nyomozós, hazudós, meg amblokk egy játszmázós, nem egyenes gyökér.

Általában a békülés nála az volt hogy le akart nyomni a sárga földig hogy én lennék az értetlen vagy önbizalomhiányos. Értsem meg. Es fogadjam el az ő állaspontjait. (Hanyag nemtörődöm telefont nem veszi fel direkt, nem hiv vissza, emberutálo negativ sz.r)

Na és olyanokat is csinalt hogy pl direkt nem beszél velem ellenben egy eladóval is órákat elottem, vagy nekem annyit se ír üzenetek végére hogy puszi, ellenben masoknak telefonvan is mondja meg stb.

Egy néma toxik s.ggfej volt.

Na amikor kidobtam es másik pasim lett aki meg a tenyerén hordoz es husszor jobb pasi nála érdekes akkor megnyilt a szája,litániákat írogatott hívogatott(!) Mondta irta hogy puszi, dőlt belőle a szó meg beszelni akar.

Az aki korabban süketnema volt meg hátat forditva aludt totálisan lement egy csúszómászó csicskába.

ma 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Belém kötött mindenért, emberileg alázott, majd kussba maradt napokig. Ő volt megsértődve. Békülni? Ő aztán sosem.
ma 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!