Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nővére meghalt autóbalesetben, de ő nem akart résztvenni a temetésen, vizsgákra hivatkozva. Baj, hogy ez engem kiábrándít?
Na szóval 3 éve járunk, és meghalt a párom testvére autóbalesetben.
Mi külföldön voltunk, és én természetesnek vettem, hogy hazautazunk a temetésre. A párom főiskolai vizsgákra fogva azt mondta, hogy nem, így nem is vettünk részt az egészen.
Akkor még szorgalmi időszak volt, és a vizsgaidőszakig 2 hét lett volna, tehát időbe belefért volna simán egy oda-vissza két és fél órás repülőút.
Nem volt testvérviszály, jóban voltak, szerették egymást.
Lehet, hogy a trauma miatt nem akart részt venni, de én ezt akkor is tiszteletlenségnek tartom, hogy a saját téstvérét utolsó útjára nem kísértük el.
Idősebb szülei vannak, azokra is ráfért volna a támogatás.
Most egy-két rokontól visszahallom, hogy hol volt a báty a temetésről és szégyenkezem.
Ez az én értékrendem szerint nem annyira tolerálható.
Ha az én tesóm hal meg, biztosan elmegyek a temetésre. Az az első.
Mi szégyen ebben?
Nem akar róla még beszélni, és mondott valamit, amit nem kell indokolnia.
Ha szerette, azért nem szégyen, hogy nem ment, ha nem szerette bármi okból, amit nem lehet felróni neki(joga van nem szeretni a rokonait és sok helyzetben érthető), akkor meg azért!
Vagy csak éltükben utálhatják egymást?
Örülnék, ha szülők nevében szülők nyilatkoznának, egy szülő sem szorulhat a gyermekére érzelmileg(bántalmazás lelkileg)pláne nem várhat támogatást nehéz helyzetben felnevelési alapon!
Egy gyerek sem tartozik semmivel a szüleinek, nekünk öröm, hogy adhatunk! Nem azért szültük őket vagy neveljük őket, hogy majd támaszaink legyenek a nehéz helyzetekben! Pláne nem a saját kárukra!
Az ilyen szülő szégyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!