Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim nővére meghalt autóbal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nővére meghalt autóbalesetben, de ő nem akart résztvenni a temetésen, vizsgákra hivatkozva. Baj, hogy ez engem kiábrándít?

Figyelt kérdés

Na szóval 3 éve járunk, és meghalt a párom testvére autóbalesetben.

Mi külföldön voltunk, és én természetesnek vettem, hogy hazautazunk a temetésre. A párom főiskolai vizsgákra fogva azt mondta, hogy nem, így nem is vettünk részt az egészen.

Akkor még szorgalmi időszak volt, és a vizsgaidőszakig 2 hét lett volna, tehát időbe belefért volna simán egy oda-vissza két és fél órás repülőút.

Nem volt testvérviszály, jóban voltak, szerették egymást.

Lehet, hogy a trauma miatt nem akart részt venni, de én ezt akkor is tiszteletlenségnek tartom, hogy a saját téstvérét utolsó útjára nem kísértük el.

Idősebb szülei vannak, azokra is ráfért volna a támogatás.

Most egy-két rokontól visszahallom, hogy hol volt a báty a temetésről és szégyenkezem.

Ez az én értékrendem szerint nem annyira tolerálható.

Ha az én tesóm hal meg, biztosan elmegyek a temetésre. Az az első.

2019. jún. 17. 15:36
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
60%

A testvére meghalt, soha nem jön vissza többé, akár ott van a temetésen, akár nem, semmi nem változik. A vizsga a jövője, vagy ha úgy tetszik, a ti jövőtök, és ha lesz gyereketek, akkor az ő jövője. Ha elbukik, akár a gyász miatt, akkor az kihat a jövőre.

Apám stabil ember, de a mellrákban meghalt nővére temetése után hazafelé esőben árokba csúszott kocsival.

2019. jún. 17. 15:55
 12/43 anonim ***** válasza:
82%

Mindenki máshogy gyászol.

Azt nem értem, ha a nővére halt meg, hogy hiányzik a báty a temetésről,

mikor ő az öccs?

...vagy van kisebb testvére is, mindegy.

Az is elképzelhető haragszik a nővérére, mert betegségben elveszteni valakit "indokoltabb" "érthetőbb" sajnos akkor is ha nem ő volt a hibás a balesetben, ha igen akkor meg mégjobban haragudhat.

Majd megbékel a gondolataival és biztosan ki megy hozzá a temetőbe.

Sok ilyen ismerősöm van, aki pl a mamája vagy anyja temetésére nem ment el. Nem vagyunk egyformák...én is elmennék, de van aki nem.

2019. jún. 17. 15:56
 13/43 anonim ***** válasza:
40%
* Kétlem, hogy itt bármelyik válaszoló is elveszített volna már közeli hozzátartozóját, mint testvér vagy szülő, különben értené, amiről beszélek.
2019. jún. 17. 15:56
 14/43 A kérdező kommentje:
# 12 öcs, nem báty, elírás.
2019. jún. 17. 16:00
 15/43 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom mit gondoljak, most elbizonytalanodtam.

Nekem a züleim is mndták, hogy hát ezt hogy lehet, ők elmentek rá helyettem is.

Párom keresztanyja nekem írogat, hogy mi történt.

Félreértik, akik arra hegyezik ki, hogy én annyira a külsőségekre adok meg mefelelési kényszeres vagyok.

Én saját magammal, a lelkiiismeretemmel tudnék nehezen elszámolni, ha nem mennék el.

Szerintem nettó ostobaság azt mondani, hogy a halottnak már mindegy, ilyen alapon senkinek ne tartson senki temetést, mert úgyis mindegy.

De a tisztelet hogy lenne már mindegy??!!

Ez egy rítus, egy méltánylás, hogy meghalt, és megtisztelem azzal, hogy elkísérem az utolsó útjára. És ezzel nem versenyezhet semmi iskolai dolog meg munkahelyi, ráadásul itt az időbe belefért volna.

2019. jún. 17. 16:04
 16/43 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg akárki akármit gondolhat, írhat itt, senki nem fogja pontosan tudni, mi játszódik le a párod fejében. Ahelyett, hogy itt elítéled, ülj le és beszélgess vele erről.
2019. jún. 17. 16:06
 17/43 anonim ***** válasza:
53%
Ha netán annyira lesokkolódik, hogy baleseteztek, az is belefért volna?
2019. jún. 17. 16:07
 18/43 anonim ***** válasza:
87%

"Kétlem, hogy itt bármelyik válaszoló is elveszített volna már közeli hozzátartozóját, mint testvér vagy szülő, különben értené, amiről beszélek."

talán meg kellene nézned a válaszok időpontját, senki nem olvasta a másikét kb :D

nem tudom hogy jössz ilyen kijelentéshez meg egyébként, nekem bátyám 24 évesen öngyilkos lett, legszívesebben nem mentem volna el a temetésére, apám 43 évesen halt meg mikor én 11 voltam, jobban szerette a piát mint minket, haragudtam, igen, elmentem, igen, el akartam menni? nem, mi változott volna, ha nem megyek?

semmi, most is ugyanúgy haragszom rájuk gyász ide vagy oda, illik vagy nem, ez van.

Balesettel is így lennék. Senkinek nem kéne így meghalni. Ott vhol mindkét fél tehet róla, aki rossz kocsiba ül utasként is. A halálok okával van itt a bajom :/

2019. jún. 17. 16:09
 19/43 anonim ***** válasza:
# 17 itt repülésről volt szó, amit egy pilóta vezet!
2019. jún. 17. 16:11
 20/43 anonim ***** válasza:
21%
"# 17 itt repülésről volt szó, amit egy pilóta vezet!" -de csak a két reptér között, de el lehet bambulni gyalogosként annyira, hogy csak egy kicsit lépsz le egy autó elé.
2019. jún. 17. 16:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!