Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell kívülállóként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kívülállóként tönkretenni egy házasságot?

Figyelt kérdés
Én a srác volt barátnője vagyok
2010. júl. 8. 18:29
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
köszi! írhatsz privátban is, ha gondolod
2010. júl. 8. 21:18
 22/27 A kérdező kommentje:
A miértre válaszolva pedig azért, mert anno átvert engem.
2010. júl. 8. 21:22
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem normális ember aki ilyeneket kérdez... Remélem egyszer te is kerülsz hasonló helyzetbe adja az ég!
2010. júl. 8. 21:49
 24/27 anonim ***** válasza:
milyen nyomi kérdés :D
2010. júl. 8. 21:55
 25/27 anonim ***** válasza:
10%
mindenkinek saját szívügye hogy mit csinál. a következménnyel úgysem nektek kell számolni hanem NEKI!!! nektek ez nem fáj. akkor miért kell oltani? tök egyszerű, hogy ha zavar a dolog akkor nem írsz. nem kell leírni 100 embernek hogy ejnye bejnye ez milyen csúnya dolog. nem mindegy? tanácsot kért nem leb*szást. én inkább nem foglalok állást a feltett kérdésben, de ez dühítő hogy ezen a k*rva oldalon soha senki nem a konkrét kérdésre válaszol hanem okoskodik mintha neki makulátlan lenne az élete...
2010. júl. 8. 22:37
 26/27 anonim ***** válasza:
Enyémet egy vérszomjas ribanc sem tudná tönkretenni, ha kell hatósághoz fordulnék :o
2010. júl. 8. 22:58
 27/27 anonim ***** válasza:
91%

Ez a válasz 19%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:31...édes, én ck a ribancokat ribancozom le...de a kérdező tulajdonképpen nem is ribanc, hanem agyilag zakkant, mert normális ember nem próbálja meg tönkretenni más házasságát...

de ha kell, tudok én normális választ adni, ribancozás nélkül is, ha egyetlen ésszerű okot ír a kérdező....

én egyetértek azzal, hogy a bosszú hajtja, s jól is teszi, ha megszivatja a pasit, de kicsit talán a szegény feleségre is gondolni kellene....ő semmiről sem tehet...márpedig ha a pasi házasságát tönkreteszi a kérdező, azzal a feleségnek is árt....másképp kell megszivatni a hapsit, kihagyva belőle a házastársat....

2010. júl. 8. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!