Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell kívülállóként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell kívülállóként tönkretenni egy házasságot?

Figyelt kérdés
Én a srác volt barátnője vagyok
2010. júl. 8. 18:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Nem kell.
2010. júl. 8. 18:54
 12/27 anonim válasza:
Nem vagy te jó tündér, nem kell a boldogtalan házasságot tönkretenni a praktikáiddal.
2010. júl. 8. 18:56
 13/27 anonim ***** válasza:
sehogy. ha valaha is szeretted, akkor azt kívánod, hogy legyen boldog a párjával
2010. júl. 8. 19:16
 14/27 anonim ***** válasza:

most miért akarnád tönkre tenni ?? szereted még vagy miért ? ha szereted is vmiért vége lett a kapcsolatotoknak és elvett egy másik nőt, ha boldogtalan a házasságuk, na istenem, ki milyen virágot szakít, olyat szagol ! ha megbánta, hogy elvette, ki fog lépni belőle,ha meg nem akkor éljen boldogtalanul !

Inkább a saját életeddel törődj, keress egy párt magadnak és légy boldog, lehet ez jobban fogja őt bosszantani, hogy neked sikerült, neki meg nem !

soha nem értettem amúgy az ilyen exeket, hogy ennek mi értelme van ??? ez olyan kicsinyes szánalmas dolog, és nem csak egy extől !!!!! mástoktól is !

ha ők összekötötték életüket egy házassággal az ő joguk azt felbontani, nem másnak !

2010. júl. 8. 19:32
 15/27 A kérdező kommentje:
19:56: már ott égek, hidd el.
2010. júl. 8. 20:12
 16/27 anonim ***** válasza:
19%

Hehe..latom itt mindenki tisztalelku tunderke.

Hatjo,mivel senki nem adott meg valaszt megprobalok en adni.

Ismered a par egyik tagjat gondolom jol,tudod a gyengepontjait...Tonkre lehet tenni sokfelekeppen.

Peldaul,ha tudod hogz csajozos,el lehet csabitattni,lefotozni kompromitalo fotok keszitese,elkuldese a felesegnek ilyesmi..

Ha penzehes azon is lehet kapni es kitalani ezt azt.

Rengeteg felekeppen,istenem nem lehetsz ennyire otlet mentes.

Ird meg a pasik esetleg felesege gyengeit hulyesegeit erdeklodesi koreit meg ilyenek...

csak kitalalunk valamit.

Darknessy..te meg egy szerencsetlen vagy,itt olvasom valaszaidat..mindenkit ribancozol,aki csak nem tetszik.

Biztos televagy komplekszusokkal hogy ennyit pattogsz anonim oldalakon.kussolj mar el. o.O

2010. júl. 8. 20:31
 17/27 anonim ***** válasza:
ennek akkor lenne értelme, ha te is szeretnéd a pasit és ő is téged , így mi értelme ??? ha nem lehet a tiéd , ne legyen a másé sem ?? én nagyon , de nagyon nem szeretem az ilyen hozzáállású embereket !!! éld az életed úgy, hogy ha a másiknak van, legyen nekem is !
2010. júl. 8. 20:35
 18/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen ismerősöm ! annyi volt a különbség, hogy a férjnek szeretője volt a csaj, aki szét akarta választani őket, mert a férj dobta a szeretőt ! Na a szerető beindult !!! Elszedte a pasi összes üzletfeleit, akkora céget csinált, hogy hajajaj, irigylésre méltó volt, aztán midenhol ott volt ahova a család ment, de ehhez nyomozott is kellően, ha Párizsba ment vásárolni a csalás a lady ment oda és ott illegette magát a férj előtt :) aztán dúrva is volt küldött futárral a feleségnek egy úrnát, a futár zsebében benne volt a telefon kihangosítva és át kellett adnia kártyát is mellé, amin az állt "remélem minél hamarabb bele kerülsz!"és a futárnak meg kellett várnia a választ ! csinált olyat, hogy felszedett a szerető egy pasit, keményen szexeltek és közben felhívta a férjet, hogy hallja , hogy neki mekkora bikája van..., végül szétszedte a házasságot , azt már nem tudom ki kivel maradt, de nem is érdekel, mert SZÁNALMAS !!!!!!
2010. júl. 8. 20:43
 19/27 A kérdező kommentje:

Re 20:31 Végre vki... Elöljáróban azzal kezdeném, hogy a feleségét nem is ismerem személyesen. Annyit tudok róla, azt is hallomásból, hogy kissé éretlen.

A srác 25 éves, mindketten orvostanhallgatók, ő is, a felesége is. A fiú nagyon anyás típus, egyetlen gyerek, azt hiszem az anyuka is konfliktusforrás a házasságukban. Én ugyanazon a területen dolgozom, mint a mamája. Odáig nem fajult a kapcsolatunk, hogy személyesen bemutasson neki, de munka ürügyén viszonylag egyszerűen és feltűnésmentesen fel tudnám venni vele a kapcsolatot. Amúgy ilyen baromira higgadt és intellektuális típus, érdekli a filozófia meg egy csomó minden, rengeteg nyelven beszél magas szinten. Viszonylag sokat utazik, hogy a feleségével vagy anélkül azt nem tudom, de ki tudom deríteni. Ahova utazni szokott, ott nekem is vannak ismeretségeim.

Nemsokára közel fogok költözni hozzájuk a munkám miatt, már írt is egy ímélt amiben gratulált az új állásomhoz és kilátásba helyezett egy meghívást hozzájuk...

Mint mondtam, nagyon higgadt, intellektuális, és távolságtartó, a jelek szerint szeret több vasat tartani a tűzbe... Ugyanakkor elég konzervatív is. Nem tudom, mennyire szent neki a házassága, meg a házasság úgy általában. Mindenesetre az utóbbi pár évben két viszonylag közeli hozzátartozója is meghalt, a rossz nyelvek szerint azért vette el ezt a lányt, mert vigasztalódni akart, és ő volt kéznél épp...

Ha még eszembe jut valami lényeges, leírom. De mondom, nemsokára közelebb fogok költözni hozzájuk, többet fogunk találkozni és akkor egy kicsit többet fogok tudni a kapcsolatukról.

2010. júl. 8. 20:59
 20/27 anonim ***** válasza:

en vagyok az otletados...

Hat elkezdek gondolkodni,de had kerdezzem mar meg.

miert szeretned tonkretenni?

a srac eleg normalisnak tunik,tanul,anyaszereto meg ilyenek...bar sokat segit hogy kozel kerulsz az anyjahoz..eloljaroban csak annyit ha megszeryed ay anzja ismerettseget gondolj bele mi mindent nzersy!!

ha anzas tipus,akkor nzilvan anyjaval kitunoa kapcsolata es ay anzha olzan hogz olni tudna a fia kenzelmeert ,hogz minden tokeletes legzen meg minden korulotte.

Gondolj bele,ha eleg okos vagz es radinalt syep celyasokkal utalhatsy arra hogz milzen boryasyto ay a no akivel egzutt van,hogz igz meg ugz rontja,meg ennzire meg annzira kihasynalja...minden ami egz anzanak faj!!

ha megismered a feleseget is latni fogod milzen,tudni fogd mi ay amivel syidhatod,hogz igay is legzen,de persye tulyol es csak okosanXD

ha ay anzjat teljesen elenne forditod,syerintem a apsi ay anzjat valasytja majd nem a feleseget..ha nem igz jonne ki igz sem jonne ki jol a buntudat miatt..most kicsit faradt vagzok tovabb irni,meg sietek el most.majd meg irok.koyben irj vlasyt syia!

2010. júl. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!