Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem élvezem annyira a szexet. Miért van ez így?
Én vagyok a nő, két éve vagyunk együtt, és egyre inkább úgy érzem, hogy egyre kevésbé élvezem a szexet. Valahogy már nem is érzem vonzónak magam a párom előtt, pedig ő szokott kívánni és mondta is, hogy szép vagyok. Sokszor fáj is a szex, ami még inkább elveszi a kedvem. Pedig óvatos a párom, és ha fáj akkor leáll.
Nem tudom miért lehet ez. Szedek fogamzásgátlót és attól csökken a libidó, de korábban nem volt ez, most úgy érzem megyek egy lejtőn lefelé, és hiába várom, hogy szexeljünk, a végén úgy érzem egy semmi volt az egész. Ha ő kényeztetni akkor, akkor is sokszor azt érzem, hogy bár inkább filmeznénk helyette. Igazából az az érzés borzasztó hiányzik, hogy élvezzem és akarjam az egészet, de ez egyre inkább eltűnik.
Miért?
Nagyon valószínű, hogy a gyógyszer miatt van. Nem ismerek olyan nőt, akinek idővel ne csökkentette volna tényleg nullára a libidóját. Válts gyógyszert vagy védekezzetek máshogy.
Az nem normális, hogy fáj a szex, ezzel mindenképpen nőgyógyászhoz kell menni.
A harmadik pedig ami mindenképpen fontos az az, hogy soha nem csak a szex a probléma. Hogyha nem jó, lapos a szex akkor a kapcsolat is ugyan ilyen általában. El kell járni újra randizni, romantikázni, minőségi időt együtt tölteni hogy a kapcsolatba visszahozzátok a lángolást. Már ettől sokkal jobb lesz a szex is.
-másik fogamzásgátlót írass fel.
-pár hétig ne legyen szex,éhezz ki rá. Exemmel 2-3hetes mosolyszünet után nagyon jókat szeretkeztünk.
-az előjáték jó,de ha lehangol nem feltüzel nem kell erőltetni.
7es véletlenűl jót írt,bár szerintem nem arra gondolt amire én. A nagy farokkal méhszájon lehet vágni egy nőt. Volt egy exem akit jó párszor sikerűlt pedig inkább átlagos vagyok mint nagy. Nekem se volt olyan hű de jó mert nem tudtam elengedni magam,neki se mert ha nem vigyáztam akkor ütöttem.
Pontosan mi fáj? Száraz vagy es "dörzsöl" vagy túl mélyre hatol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!