Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem élvezem a szexet?
Figyelt kérdés
Mintha a testem nem reagàlna az érintèsekre! Jól esik ha a pàrom hozzàm èr de nem tudok benedvesedni, ès emiatt a szex is fájdalmas, a sikositó se segit... nem tudom mit tehetnèk...2016. nov. 15. 23:14
1/20 anonim válasza:
A nemi vágy csökkenése lehet a gond.
Új ingerekre lenne szükséged, pl. más helyszín, spontaneitás.
3/20 anonim válasza:
Akkor sem, ha fantáziálsz közben?
4/20 anonim válasza:
Mert nem olyan szakértővel csinálod, mint amilyen az előttem válaszoló után következő. :)
5/20 anonim válasza:
#4 én már próbáltam vele, de elég béndzsó. Szerencsére nem tartott túl sokáig. :)
6/20 anonim válasza:
Szilvi lehántotta a bőrt a fogaival. :(
7/20 A kérdező kommentje:
Ezen jót nevettem... :)
Igen egyedūl megy. Ismer a párom, tudja mi esik jòl nekem ès mégse megy...
Nemi vágy csökkenèse fiatalon?
Azèrt köszönöm a vàlaszt
2016. nov. 15. 23:31
8/20 anonim válasza:
Szóval azért volt rövid a menetünk Szilvivel, mert előjátéknál lerágta a bőrömet. :/ Jajj.
Nos, komolyan a válasszal: Nem kívánod a partneredet, a test nem hazudik.
9/20 icu75 válasza:
Lehet nem tudod magad elengedni. Sose volt jó vele? Mióta?
10/20 A kérdező kommentje:
Hūlyesèg hogy nem kivànom. Èn kezdemènyezek mindig, kivànom őt.
Azóta van ez a baj hogy hazajött kūlföldről. 1 hónapot volt kint.
2016. nov. 15. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!