Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem élvezem a szexet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem a szexet?

Figyelt kérdés
Mintha a testem nem reagàlna az érintèsekre! Jól esik ha a pàrom hozzàm èr de nem tudok benedvesedni, ès emiatt a szex is fájdalmas, a sikositó se segit... nem tudom mit tehetnèk...

2016. nov. 15. 23:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Es az 1 honap alatt voltak aggodalmaid? Pl hogy megcsal? Szereted? Biztos vagy magatokban? Lelki dolgok, beszelgetesek rendben vannak? Esetleg nem ert valami rossz szexualis elmeny anno?
2016. nov. 16. 00:22
 12/20 anonim ***** válasza:

Anno ,amikor a párom haza jött egy hónap utánn, nekem sem ment.

Sőt egyszer valami fura érzés is rám jött közbe.

Efy kis idő múlva minden a régi lesz, csak össze kell szoknotok újra.

2016. nov. 16. 01:38
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó ez valamennyire megnyugtat
2016. nov. 16. 08:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy a keze érintésére nem reagálsz, de a szájáéra se? (csók, nyalás) ha nem, de semmi érzelmi probléma sincs, akkor egy ideig próbáljátok síkosítóval 😊
2016. nov. 16. 10:48
 15/20 A kérdező kommentje:
A szàjàra se èrzek semmit pedig tènyleg kivánom őt, olyan mintha a testem nem vennè a jeleket
2016. nov. 16. 11:08
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Egyértelműen veled van a gond, nekem volt hogy az expárommal majd 5 hónapig nem volt semmi, szintén külföldi munka miatt. De mikor egymásnak estünk olyan nedves volt mint még soha addig...
2016. nov. 16. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:

Köszi, ez most nagyon a segítségemre volt, hogy elmondtad az én hibám és hogy veletek mi volt.

Szarok én a ti történetetekre, ha az rajtam nem segít.

2016. nov. 16. 16:00
 18/20 icu75 ***** válasza:
100%
Ne idegeskedj,mert azzal csak generálod magadban ezt a helyzetet/érzetet! Igenis van olyan hogy egy nő,egy hónap alatt kicsit elhidegül lelkileg,pedig testileg vágyik a másikra. Mi egy kicsit bonyolultabban vagyunk "összerakva" mint a férfiak(ez néha előny,most hátrány) Próbálj meg arra koncentrálni,hogy az együtt töltött időben csak a jó dolgot vedd észre,nem kell szexre törekedni mindenáron. Majd rendbejönnek köztetek a dolgok. Beszéld ezt meg a partnereddel is hogy ő is értse,mert így csak azt érzi valami nem ok,mert te lehet hogy magadban tartod,és egyedül küszködsz, így ő se tud segíteni,csak frusztrálódik.
2016. nov. 16. 19:04
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Fogamzásgátlót szedsz? Mert lehet, hogy csak ennyi a baj.
2016. nov. 17. 21:44
 20/20 A kérdező kommentje:
nem szedek
2016. nov. 18. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!