Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a szexet a férjemmel, mit tegyek?
Szerintem nagy hiba hozzámenni valakihez úgy, hogy még te sem tudod mire van szükséged egy férfiban. Ez durván a második-harmadik kapcsolat után szokott kialakulni, mikor együtt élsz valakivel, és látod hogy mi hiányzik.
Szexelhetsz valaki mással, ha megoldható válás nélkül. Ennyit tudok mondani.
vicces nekünk is ez van 7 éve járunk, nem vagyunk házasok, de 2 éve költöztük óta, azóta romlott el minden
igaz fordítva, a barátnőm ilyen... képtelen változásra, elég prűd, néha mintha jobb lenne, aztán visszazuhan a prűdségbe... a próbálkozásaim v kudarc v egy idő után feledésbe merül... és már unom az erőszakoskodást, abban nincs semmi élvezet ha ő nem akarja teljesen (közben egyébként élvezné, mert maximálisan kielégítem és amikor kipróbáltunk új dolgot még sose volt h ne élvezte volna)
Ez nálunk már odáig fajult h nemcsak komoly dilemmába vagyok hanem pszichológiai problémáim is lettek emiatt...
Én már rengeteg helyne kérdezgettem, neten meg a valós életben is, általában azt aválaszt kapom (ami szomorú) h az egyetlen megoldás h kidobom... de hát ha egyszer szeretem..
én már a prostin is gondolkoztam v h megcsalom de még nem vitt rá a lélek mert túl becsületes vagyok..
többször beszéltem vele komolyabban h menjen el pszichológushoz mert a prűdség az nem egy normális dolog, valami lelki oka van (mondjuk én tudom is h miaz, a szülei félrenevelték - utálom is őket emiatt), de hát képzeled ki az akit rá lehet venni h elmenjen szexuálpszichológushoz... számára tök oké a kis prűd világában
ami azt illeti ez egy lehetetlen helyzet jó megoldás nincs, csak rossz. de sztem 10-ből 9 ember ilyenkor a megcsalást választja 1 meg szenved.. talán néha könnyebb rossz lelkiismerettel élni mint mindkettőtök élete tönkremenjen, v újra kelljen építeni mindent (főleg ha amúgy minden passzol) nemtom.
ami azt illeti, ilyen esetben az lenne a a másik részéről az elvárható kompromisszom, h belemegy egy nyitott kapcsolatba, vagy hasonlóba... mert könnyű azt mondani, h megcsalni a másikat szemétség, de az is szemétség amikor a saját prüdériád (ami pszichológiai probléma ugyebár) miatt a másik szenved...
Az a gond, hogy aki lassú vagy prűd a szexben azt nem nagyon lehet megváltoztatni. Ilyen a habitusa e téren is.
Próbáljatok ki új helyszíneket is, ezt az utóbbi hozzászólónak is tanácsolnám, vagy szemezgessetek a kámaszútrából.
Ha semmi nem válik be, akkor sajnos el kell fogadni vagy továbblépni.
Fúú én ezt úgy utálom. Mármint az olyanokat akik letojják nagy ívbe, hogy a másiknak is jó legyen a szex, a lényeg, hogy nekik az. És ilyenkor mit tudsz csinálni ha nem érdekled annyira,hogy változtasson? Mert ha foglalkozna vele már rég változtatott volna. Ilyenkor meg már hiába vetsz be különféle praktikákat, legjobb esetben is csak maximum ideig -óráig elég.
Tehát biztos nem elégednék meg a helyzettel, vagy nem feküdnék le vele amíg komolyan nem vesz( te miért elégítenéd ki az igényeit ha ő nem foglalkozik a tiéddel?), vagy végső esetben keresnék mást. Egy életed van ne légy benne áldozat.
Utolsó te ugye nő vagy? :)
Kérdező: te meg ha annyira temperamentumos, meg tüzes vagy, miért csak fekszel a hátadon, miközben a férjed bénázik?
Vágd hanyatt és lovagold meg a disznaját! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!