Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élvezem a párommal a szexet mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem akarom megbántani ezzel,de kicsi a farka. Amikor szexelünk semmit nem érzek. Az exemmel jó volt,mindig volt hüvelyi orgazmusom is. Nagyon rossz ez nekem mert amúgy egy rendes ember. De a szex annyira rossz,hogy már legszívesebben szólnék,hogy hagyja abba.2016. dec. 25. 14:45
1/24 anonim válasza:
Uj dolgokat kellene kiprobalnotok. Beszeltel neki rola?
2/24 A kérdező kommentje:
A szexet semmivel nem lehet megoldani.
2016. dec. 25. 14:50
3/24 anonim válasza:
legközelebb a "szexualitás" témakörben érdeklődj. Nincs ennek más módja, mint, hogy kinyitod a szádat, és azt mondod, "figyelj, Jenő, ez nekem így nem jó, megpróbálhatnánk esetleg úgy?". Ha találtok olyan módot, amely mindkettőtök számára kellemes, akkor szuper. Ha nem, akkor elbúcsúztok egmástól.
4/24 A kérdező kommentje:
Váltunk pózokat,de úgysem jó. Sehogysem jó.
2016. dec. 25. 14:51
5/24 anonim válasza:
Ahogy olvastam a kérdésed feltűnt a mondatnak ezen része:
"amúgy egy rendes ember"
Nem tekintesz rá férfiként.
Ennek vajon a méret lehet az oka?
6/24 A kérdező kommentje:
Ezt mindenkiről mondom aki rendes. Semmi köze a szexhez.
2016. dec. 25. 14:54
7/24 anonim válasza:
Mégis mekkora az a kicsi?
Mikropéniszről van szó?
8/24 A kérdező kommentje:
Nem mértem le de kicsi.
2016. dec. 25. 14:58
9/24 anonim válasza:
Ha nem lehet megoldani, akkor jobb külön.
Gondolom nem fogsz lemondani a jó szexről életed végéig. A kielégületlenség egy idő után más téren is elégedetlenséget vezet: hisztik, kötözködés, elhidegülés.
Aztán jön a megcsalás. Vagy te, vagy ő, de valaki félre fog lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!