Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész végig nem élvezem a párommal a szexet, pedig pettinggel orgazmusom is van. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Mit tehetnénk?
4 hónapja vagyunk együtt. szeretjük egymást. Az első együttlétünk két hónapja volt kb, akkor én szűz voltam ő nem. (én 18 vagyok, a barátom pár évvel idősebb) Az ugyan úgy nem volt rossz, de jó sem, igazából szinte semmit nem éreztem. Azóta volt egy-két alkalom mikor jó volt egy kis ideig, mikor éreztem, hogy azért csináljuk mert szeretjük egymást, de alig.
Már elég csalódottak vagyunk mindketten. Így ő sem élvezi igazán, nem is tud ellazulni egészen mert azon igyekszik, hogy megtaláljuk hogyan legyen jó nekem is.
Kezdem azt gondolni hogy valami baj van velem, ő mindent megtesz értem abban biztos vagyok. Az eddigiek miatt már nem is kívánom az egészet. :/
Tanácstalanok vagyunk már mit csináljunk. Örülnék bármilyen tapasztalatnak, ötletnek. :)
Elélvezel és nem élvezed ?
Gumi az oka vagy pszichés ok ?
Ne aggódj! Egy teljesen normális dolgon mész keresztül. Az hogy egy frissen összejött pár megtalálja az ideális testhelyzetet, hangulatot, időt, és minden más tényezőt a megfelelő orgazmushoz, nagyon sokszor kell ezt gyakorolni.
Fiatal vagy, és ha jól értettem alig volt együttlétetek még. Hát csak lazíts! Fogamzásgátló módszert alkalmazzatok, hogy az se legyen stressz, és hajrá, csak lazán gyakoroljatok, minél többet, s meglátod megtaláljátok, hogy mi a jó nektek!!!
Pettinggel, orális szexel tudok elélvezni, de szeretkezés közben nem, nem is élvezem az aktust, hüvelyi orgazmusom nincs.
Az óvszerrel nem hiszem, hogy baj lenne.
3as köszönöm a biztatásodat. Védekezünk természetesen, csak pont ezért aggódok mostmár mert próbálkoztunk már mindennel a 2 hónap alatt, azért volt már mondjuk olyan 20 alkalom, mégsem látunk semmi javulást.
4. Köszönöm a hozzászólást. Igen, azon vagyunk hogy megtaláljuk a megfelelő módját, de lehet hogy ennyi ideig?
Igen, egész fiatal korom óta önkielégítek, orgazmus elérésével, igaz kizárólag csiklóizgatással.
5. Köszi. Igen tudom, de mi már annak is nagyon örülnék ha orgazmus nélkül, de élvezném az aktust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!