Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 12 év korkülönbség sok?
Igen
Most még nem gond, 5 év múlva már az lesz
A két féltől függ.
Szüleim között 11 év volt, és tökéletes harmóniában éltek sok-sok évig.
De néhány embernél ez nem jön be.
Megint te?
Most ha téged ennyire aggaszt a korkülönbség, hogy folyamatosan itt érdeklődsz, akkor hagyd a fenébe. Gyerekes dolog ezt másoktól kérdezgetni, egy érett, felnőtt nő magától kell, hogy tudjon dönteni! Így szerinted mennyi esélyed van nála?
Aha, nemrég kérdezted meg ugyanezt. Legalább engem ne nézz hülyének.
Amúgy nem vagyok frusztrált, csak te iszonyat gyerekes.
Válaszoltam arra is, amit kérdeztél, kedves.:) Még hányszor írjam le, hogy gyerekes vagy?
A kérdést pedig nem fogom belinkelni, de biztos vagyok benne, hogy te írtad ki.
Egyáltalán nem hogyha a nő kellően érett. Közöttünk 11 év van, 21 voltam amikor megismerkedtünk.
Soha semmilyen probléma nem volt belőle, mindig is szellemi partnerek voltunk egymásnak, soha nem volt ellentét a házasság, gyerekvállalás idejében stb. Nyilván van annyira értelmes ember, hogy tudja, egy 1-2 éves kapcsolatba nem vállalunk gyereket csak mert valaki "benne van a korban". Azt az 5-6 évet így is úgy is megvártuk volna a gyerekvállalással akkor is, ha idősebb vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!