Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lány,26 éves fiú?
Figyelt kérdés
A barátnőm 18 én pedig 8 évvel idősebb 26 éves vagyok. Szerintetek soknak számít ez?
Amúgy nagyon jól megértjük egymást, érett gondolkodású lány csak kicsit aggaszt, hogy 8 évvel idősebb vagyok nála.
Amúgy a szüleit sem zavarja, és persze az én szüleim sem szóltak semmit.
Szerintetek?
2019. jan. 30. 13:56
1/8 anonim válasza:
Most mèg kicsit sok,később nem lesz az.
2/8 anonim válasza:
Nem
Amugy meg az a lényeg hogy Ti megértitek egàst.
N26
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem sok.Ha megértitek egymást és a szülei se elleneznek benneteket sok boldogságot.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszön szépen. Eddig minden nagyon jó.
A szülei között is 7 év a korkülönbség.
2019. jan. 30. 14:46
5/8 anonim válasza:
Nem a korkülönbséggel van a baj, hanem hogy te 26 vagy, a csaj pedig még 18. Elvileg ha mind a ketten normálisak vagyok, nincs defektetek, akkor más életszakaszban kellene lennetek, de ezek szerint vmelyikőtöknek van baja :D
7/8 anonim válasza:
Csodálkozom a válaszolókon. 26-18 simán jó, nem értem ezt a más "életszakasz" dolgot. Régebben úgy gondoltam, hogy már 2-3 évvel fiatalabb lánnyal sem jönnék össze, mert túl nagy lenne a korkülönbség, de rájöttem, hogy ez egyáltalán nem számít. Most már akár 17 éves is lehetne a lány. (Vagy 35, tökmindegy.)
24/F
8/8 anonim válasza:
Ugyanennyi idősek voltunk mikor összejöttünk a párommal. Ennek már 13 éve. 3 év után összeköltöztünk. Nagyon jól megértjük egymást. A kisfiunk másfél éves. Tehát szerintem nem számít soknak és te se gondolkodj ilyeneken. 31/ N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!