Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Láttam a baráti társaságomban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láttam a baráti társaságomban egy megcsalást. Elmondjam, közbeavatkozzak?

Figyelt kérdés

Adott (volt?) egy pár, 3 éve együtt. Most vannak összeköltözőben. A lány nagyon szerelmes, a fiú kevésbé.

Nemrég egy kocsmázás során láttam, hogy a fiú más lánnyal csókolózik, a barátnője nem volt ott aznap este.

A másik csaj is a baráti társaságban van, tisztában volt vele, hogy foglalt emberre hajtott.

Mindkettejükkel beszéltem, ők ezt "elfogadhatónak" tartják, semmi komolynak. Én viszont ismerem a megcsalt lányt is, nagyon szeretem és úgy érzem joga van tudnia.

Jogosan gondolom ezt? Nem akarok kavarni, de énis tudni szeretném, ha a barátom ekkora egy szemét lenne...

24L

2019. jún. 11. 08:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Simán elmondanám! Nincs is annál gázabb, mint amikor valakit csalnak, és kb. mindenki tudja, csak ő nem... Ez meg, hogy a másik fél is hibás, nevetséges! Semmi nem jogosít fel a megcsalásra, ha valami nem tetszik akkor lehet szakítani!
2019. jún. 11. 11:27
 22/25 anonim ***** válasza:
5%

Nem 21-es, bejött egy vállalkozás majd egy nem várt örökség. Elég gazdag lettem. Sokat láttam.

Mielőtt újabb f&szságot kérdeznél, a lázas kisfiammal vagyok itthon. A cégeimet tudom itthonról is irányítani.

Szóval ismétlem, semmi köze ehhez sógornak-komának-jóbarátnak.

2019. jún. 11. 11:32
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
Barátaimmal őszinte vagyok, nem kérdés, hogy elmondom, hiszen jót akarok neki.
2019. jún. 11. 11:35
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Elmondanám a helyedben. Aki pedig pattogna, hogy xarkavarás, árulkodás, annak belemosolyognék az arcába olyan jó pszichopatás mosollyal.
2019. jún. 11. 14:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Ki nem sz*rja le, hogy ki a hibás? Attól még, hogy elmondod, TE nem leszel hibás. Nem te kavarod meg a dolgokat, hanem azok, akik megtették. Igazat mondasz, ráadásul olyan infót, amit mástól is megtudhatna a barátnőd (gondolom, sokan voltak a kocsmában). Ezt a terhet felesleges továbbcipelni a válladon, amikor könnyedén meg is szabadulhatsz tőle.
2019. jún. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!