Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a baráti társaságomban egy megcsalást. Elmondjam, közbeavatkozzak?
Adott (volt?) egy pár, 3 éve együtt. Most vannak összeköltözőben. A lány nagyon szerelmes, a fiú kevésbé.
Nemrég egy kocsmázás során láttam, hogy a fiú más lánnyal csókolózik, a barátnője nem volt ott aznap este.
A másik csaj is a baráti társaságban van, tisztában volt vele, hogy foglalt emberre hajtott.
Mindkettejükkel beszéltem, ők ezt "elfogadhatónak" tartják, semmi komolynak. Én viszont ismerem a megcsalt lányt is, nagyon szeretem és úgy érzem joga van tudnia.
Jogosan gondolom ezt? Nem akarok kavarni, de énis tudni szeretném, ha a barátom ekkora egy szemét lenne...
24L
Nem 21-es, bejött egy vállalkozás majd egy nem várt örökség. Elég gazdag lettem. Sokat láttam.
Mielőtt újabb f&szságot kérdeznél, a lázas kisfiammal vagyok itthon. A cégeimet tudom itthonról is irányítani.
Szóval ismétlem, semmi köze ehhez sógornak-komának-jóbarátnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!