Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác akinek tetszek és nekem is tetszik de csak nagyon kicsit de ezt nekem nem meri elmondani a barátnőmtől tudom és mindig olyan furin viselkedik (mert zavarban van) a társaságomban, mit csináljak, nekem kell kezdeményeznem vagy mi?
Hát szerintem lassan pénzt fogok kérni ezért ;)
Eddig csak naponta írtam le ugyanazt, most már 10 percenként van hasonló kérdés.
Így :
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
A 7-es hozzászólás ott.
Technikai okokból a fiúk picit bátortalanok mostanság, én nem ma kezdtem én már az őskorban bátortalan voltam. Meg csúnyának hittem magam, meg gáz volt a haverjaim előtt és satöbbi...
Aztán tanultam némi metakommunikációt tízen x évig, de ami ennél is fontosabb, volt néhány jó fej lány aki a tudtomon kívül besegített, hogy azt higgyem én szedem fel őket. Közben meg nem, csak úgy csinálták mintha.
A fiuk nem nagyon jönnek rá, hogy valójában segítesz neki, csak 20 év tanulás után, addigra meg mindegy ;)
A lényeg, te ne kezdeményezz. Olvasd le a testbeszédéből, hogy van valami, aztán teremts olyan helyzeteket amiben kénytelen lesz próbálkozni. Ahogy azt már másoknak is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!