Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttam a baráti társaságomban egy megcsalást. Elmondjam, közbeavatkozzak?
Adott (volt?) egy pár, 3 éve együtt. Most vannak összeköltözőben. A lány nagyon szerelmes, a fiú kevésbé.
Nemrég egy kocsmázás során láttam, hogy a fiú más lánnyal csókolózik, a barátnője nem volt ott aznap este.
A másik csaj is a baráti társaságban van, tisztában volt vele, hogy foglalt emberre hajtott.
Mindkettejükkel beszéltem, ők ezt "elfogadhatónak" tartják, semmi komolynak. Én viszont ismerem a megcsalt lányt is, nagyon szeretem és úgy érzem joga van tudnia.
Jogosan gondolom ezt? Nem akarok kavarni, de énis tudni szeretném, ha a barátom ekkora egy szemét lenne...
24L
" nem akarok kavarni, de..."
De igen, kavarni akarsz, és vérig fogsz sértődni, hogy ezzel szembesítelek. Valójában semmi közöd még a legjobb barátnőd szerelmi életéhez sem. Ha majd bírónak kérnek fel, akkor szólsz, addig meg nem kell itt neked más problémáit megoldani.
F, 39
És akkor nem leszek szembesítve, hogy ha más úton kiderül, hogy én tudtam erről és kussoltam? Pedig a lány a barátom, aki meglett csalva?
Én is utálnám hogy a dolgaimba avatkoznak, de tudni akarnám, ha ilyen történne velem...
mondd el neki.
Főleg összeköltözés előtt.. lefizetni a kauciót, berendezni, kidekorálni a lakást aztán után a lehet vitázni hogy ki megy, ki marad, fizesse ki a rezsit, jobb tisztán látni. Ha nem akarsz te beszélni, a srácnak mondd meg hogy legyen őszinte, mert ha ő nem mondja el, te el fogod.
mindenkinek joga van tisztán látni csak sajnos manapság sokan azt hiszik, hogy mindenkinek joga van átverni a palánkon a másikat..
Állj ki az igazságérzetedért, és ha a srác nem vall, te boríts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!