Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több fiú mondta már rám azt, hogy dámás vagyok és hogy nem nagyon tudnak ellazulni a társaságomban. Pedig szeretek viccelődni, poénkodni, laza vagyok és mégis. Miért?
nem tudom, talán legyél még lazább bár sajnos az ember nem bújhat ki a bőréből. az a baj, hogy így nehéz tanácsot adni, hogy nem ismerlek.
23/L
Szerintem ne foglalkozz vele...
Az ember nem bújhat ki a bőréből. Én sem tudom elengedni magam egy társaságban sem, mindig visszafogom magam. Ha teljesen részeg vagyok, inkább nem állok fel, nem mozdulok, nem beszélek, csak nehogy valami olyat tegyek amit később szégyellnék.
Minden téren ez van. Próbáltam "lazább" lenni, megfelelni a mostani kor ideáljának. Jártam hip-hop táncra, hát úgy mozogtam mint egy marionettbábú.
Még a táncban is görcsös vagyok és hiába jártam pszichológushoz meg hiába tanított pár barátnőm, vittek vadidegen emberek közé hogy "oldódjak", nem és nem sikerült.
Pedig akartam.
A legtöbb pasi mellettem nem tud feloldódni de vannak kivételek. Már az 1. beszélgetéskor meglátszik, kivel van meg az összehang.
Én biztos vagyok benne hogy megtalálod azt, akivel jól kijöttök, aki nem feszeng melletted hanem megnevettet.
Ne add fel!
Velem is hasonló vagy: fiú és lány ismerőseim is nagyon "viselkednek" a jelenlétemben, ha érted, mire gondolok. Egyesek szerint ez fárasztó. Pedig nem várom el, és nem is értem, miért van így.
Azt mondják, hogy én olyan "arisztokrata" vagyok, meg elegáns... Fogalmam sincs, honnan veszik ezt, én egyáltalán nem érzem ilyennek magam.
Sajnos van ilyen, és nem tudom, lehet-e ellene tenni. Max., ha rájönnél, hogy mitől van - nekem még nem sikerült. Sokat beszélgettünk erről itthon, a szüleim is azt mondják, hogy ilyen vagyok (ők ezt pozitívumnak értékelik), de igazából ők sem tudják megmagyarázni, hogy egy pontosan miben nyilvánul meg... Szerintük ez csak egy benyomás.
Ha nálad is ez van, én azt javaslom (érintettként), hogy inkább próbálj meg előnyt kovácsolni belőle, mint megváltozni, hiszen az úgysem megy. :s
Sok pasi nem szereti ha nála rangosabb, gazdagabb, előkelőbb egy csaj. Ilyen pasit kéne találnod, aki a te "szintednek" megfelelő. Ez hülyén hangzik, de tényleg szerintem átlag hétköznapi pasik nem mernek feléd közelíteni se. Én se tenném.
Mostanában meg még a gazdasági helyzet is rátesz egy lapátra és a szegényebbek nagyon irigylik a gazdagokat és nem tartják tisztességesnek őket.. szóval ez is okozhat nehézséget neked.
Nekem van egy barátnőm, aki egyáltalán nem gazdag, de olyan dámás, elegáns kinézete van és már interneten le is hordta őt egy csávó ismeretlenül, hogy biztos kő gazdag és kis dáma qrva.. :S
Szóval szerintem üzletemberek között kéne keresgetned, nem ilyen egyszerű melóst vagy sulist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!