Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több fiú mondta már rám azt, hogy dámás vagyok és hogy nem nagyon tudnak ellazulni a társaságomban. Pedig szeretek viccelődni, poénkodni, laza vagyok és mégis. Miért?
Én is hasonló vagyok, mint Te, annyi különbséggel, hogy nekem nincs kiemelkedő családom, és finom neveltetésem. Én nálad kicsit magasabb vagyok, és nem sokat költök ruhákra, de elegánsan öltözködöm, én is vicces és jó fej vagyok másokkal, és mégis érzem, hogy nagyon sokan nem mernek kezdeményezni. A flörtig eljutnak, de onnan tovább nem mernek lépni, pedig egyértelmű az érdeklődésem.
Amit a többiek is írtak, ez azért van, mert határozott vagy, csinos vagy, van stílusod, ami nem egy tök átlagos, ráadásul a te esetedben ugye a családi helyzeted is rátesz egy plusszal arra, hogy a pasik féljenek, de legalább tartsanak tőled. Ha egyetemistákkal nem tudsz mit kezdeni, akkor tényleg próbálkozz hasonló származásúaknál, esetleg idősebb férfiaknál :)
sok sikert!
21L
10-es vagyok.
Eszembe jutott egy régebbi történet, ami nem velem esett meg, hanem egy jó fiú barátommal.
A srác tök átlagos, egyetemista, okos, de nem az a flancos és elegáns, viszont volt neki egy barátnője, akinek gazdag, előkelő szülei vannak, és a srác 2 évig bírta mellette, de utána beleunt, hogy nem adhatja saját magát, mindig meg kell játszania magát, ha a csajjal és annak a családjával volt. Pedig egyáltalán nem bunkó és kicsapongó srácról van szó, udvarias, de ezt már ő se bírta és nagyon feszélyezve érezte magát, ki is lépett a kapcsolatból pedig szerette a lányt.
Ja meg olvasom, írtad, hogy vörös rúzst használsz.. elmondom neked, hogy a pasik 90%-a nem szereti a sminket, mert nem akarnak rúzst meg alapozót nyalni.. persze ott van az a 10%, aki vagy szintén elegáns, előkelő és el is várja a nőtől, hogy ki legyen kenve vagy pedig csak szexet látnak benned, ahogy te is írtad ebben a kommentedben.
És nem egyforma az emberek humorérzéke.. ezért vannak ennyiféle fajta viccek is, kinek mi jön be. Pl. több millió ember imádja a Family Guy-t és a South Parkot, de van rengeteg ember, akit meg kiráz a hideg tőle, pedig ők is lehetnek viccelődős emberek. (én imádom mindkettőt :D)
Lehet, amin te tudsz nevetni azon más nem illetve fordítva.
Nehéz helyzetben vagy az tény. Nem neked kell változnod, csak találnod kell neked megfelelő társaságot, partnert. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!