Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nőt, imádjuk egymást, de most tudtam meg, hogy 16 évvel öregebb nálam. Most hogyan tovább?
"Vok... Biztos. 😂😂😂"
vagyok=vok vagy vaok
Az infokommunikáció formálta netnyelvben (fórumok, sms-ek, mailek, csetszövegek stb.) teljesen bevett gyakorlat a "vok" használata, amit a nyelvészetben szóösszerántásnak nevezünk. Továbbá egyéb szóösszerántások, szócsonkítások, neologizmusok vagy fonetikus írások alkalmazása is elterjedt a talitól kezdve a szivin át a jó 8-ig.
B*szd meg! (ez meg egy káromkodás eufemizáló rövidítése)
Másrészt meg értsd alatta, hogy übergáz, hogy ezekkel nem vagy tisztában!
13#
A "vok" -ot mindenki értette... de te nem, hogy miert igy irt vissza a kérdező :-D
" Ebben a korban 2-3 éves biztonsággal be lehet lőni bárkinek a korát"
AZt te csak hiszed.
Nőktől illetlenség megkérdezni a korukat.Ez az egyik.
Másik, hogy ha eddig minden rendben volt, most mi a probléma? Csak annyi, hogy tudod a korát? Szóval, ha eddig nem fontos, most minek legyen?
"Súlyos értelmezési gondjaid vannak és nem tudod felismerni az iróniát, rejtett véleményt."
Ebben az égvilágon semmiféle irónia nem volt.
És ha ő ezzel a nyelvészeti vonatkozással tisztában lenne, szóvá sem tette volna.
Ahogy te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!