Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy nőt, imádjuk egymást, de most tudtam meg, hogy 16 évvel öregebb nálam. Most hogyan tovább?
ott kezdődik, h. mikor megismerek vkit, megmondom hány éves vagyok, és megkérdezem a másik életkorát.
ez tökre alap.
ezt te kihagytad, és most pofára estél.
én is 37 vok, de soha nem kavarnék egy 21 éves kiscsávóval.
szerintem kérdezz rá, h. miért nem a saját korosztályából ismerkedik.
ennek sok jövőt ne jósolok, szóval dobbants bátran.
“én is 37 vok, de soha nem kavarnék egy 21 éves kiscsávóval.”
Vok... Biztos. 😂😂😂
Nem kérdezted anno mennyi idős? Akkor te vagy a hibás.
Ha ő mondott valamit ami aztán állandóan változik - akkor ő. Ilyet is ismertem már életem folyamán, aki mindig "letagadott" "néhány" évet.
Amúgy a te döntésed, vegyél figyelembe minden előnyt és hátrányt, körülményt ami ezzel jár - és utána dönts felelősségteljesen. Ne másoktól várd, hogy eldöntsék helyetted, ne bújj ki a döntéshozatal felelőssége alól.
Különösen ne ilyen "én is 37 vok" jellegű egyértelműen kamu karakterektől várd, mert valami oltári trollkodás kapsz, amit ha követsz, nagy bajban leszel.
És ő tudta, hogy te mennyi idős vagy? Mert ha ő meg idősebbnek gondolt, akkor simán lehet, hogy záros határidőn belül ő (is) ki fog hátrálni.
Üljetek le, beszélgessetek, majd eldöntitek együtt, hogy kinek mennyire fèr ez bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!