Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve van párom, egyszer már külön voltunk, pár hónapja újra együtt. Viszont most megismertem valakit, és nem tudom mit tegyek? 28/N
Figyelt kérdés
Pár hónapja bekultunk ki, azóta ő sokat változott és tesz a kapcsolatért. Sajnos nálam még mindig hiányzik ami korábban. Nem vagyok szerelmes de úgy szeretem mint bármelyik csaladtagomat, úgy érzem nem tudnék nélküle létezni. 5 év hosszu idő, de rég nem azt érzem h el tudnám képzelni vele a házasságot, gyereket. De elengedni sem tudom. Ami gond meg h nem kívánom, nem működik a szex. Rég érzem h halott kapcsolat nincs jövője, ettől függetlenül nagyon szeretem. KB 1 hónapja megismertem valakit, aki egyre inkább vonz, talán kezdek szerelmes lenni. Viszont olyan helyzetbe vagyok amit soha nm hittem vna és mindig eliteltem. És tessék benne vagyok a közepébe. Nagyon nehéz , a másik sráccal nem volt közöttünk semmi, de mindketten érezzük, hogy ez nagyon gyorsan alakul. Oda van értem, a két fiú nem tud egymásról. Én egyre nehezebben bírom, nem tudom mit tegyek. Szakítani nem tudok, megcsalni sem szeretném bár már ez is durva amiben vagyok és iszonyú bűntudatom van. A másik fiúval pedig el tudnám képzelni és nem akarom h elmuljon. Mit tegyek??? Nem sokáig tudok már titkolozni. Megmondtam a fiúnak hogy kapcsolatban vagyok és utána bízzam rá? Ha el megy emiatt? Vagy ha benne lenne, de en nem akarom megcsalni a párom? Mi legyen, nagyon kész vagyok. Nem kell osztogatni tudom h szemét vagyok, csak a segítő hozzaszolasok erdekrlnek.2019. márc. 15. 19:56
1/16 anonim válasza:
El kell engedned a jelenlegi párod. Vegyél erőt magadon,nincs más megoldás,te is tudod.
2/16 A kérdező kommentje:
És hogy tegyem? Olyan jó hozzám, de nincs jövőnk :( de szeretném ha megmaradna nekem, nem akarom elvesziteni, nagyon hiányozna, a mindennapok is. Nekem olyan jó lenne ha nem vele lennék kapcsolatban de együtt elhetnenk. Csak mint barátok, lakotarsak :) tudom lehetetlen. Vagy még az is jobb lenne ha megcsalna.. Az új fiú egyáltalán fogja tolerálni h nem mondtam el neki?
2019. márc. 15. 20:08
3/16 anonim válasza:
Szépen elengeded a mostanit és nem mellette teszteled le az újat, ha korrekt akarsz lenni. Ha nem attól félsz titokban, hogy a 2 közül a padlóra esel, miért van ez a kérdés? Tök egyértelmű a teendő.
4/16 anonim válasza:
Ez így nagyon nem korrekt a részedről. A jelenlegi párodat csak hitegeted jelenleg. Az egyenesség az lenne, ha megmondanád neki amiket ide leírtál, hogy nem működik a dolog és az ő idejét se vesztegetnéd tovább. Úgy mielőbb ő is tudna olyan lány után nézni akinek pont ő kell.
5/16 anonim válasza:
Dobd a mostanit, és ne akard magad mellett tartani, mert csak bántanád.
6/16 anonim válasza:
Talán bizonytalan vagy, hogy az újjal menni fog-e a kapcsolat és úgy gondoltad megtartod biztonságból a régit.. De ez úgy is ki fog derülni előbb utóbb és akkor úgy is te leszel a ribi. Szerintem érne annyit a becsületed, hogy előbb tisztázd a dolgot mielőtt kiderül.
7/16 anonim válasza:
Megszoktad a mostani pasidat és sajnálod őt nem akarod megbántani de az igazság az hogy muszáj lesz. Inkább élsz egy semmilyen kapcsolatban a boldogságot meg megfosztod magadtól? Hidd el ha ott hagyod nagyon rövid időn belül hálás leszel magadnak amiért megtetted ezt a lépést. Egyébként meg könyörögni fog neked de remélem nem maradsz vele sajnálatból mert abba utána te fogsz tönkre menni. Én is éreztem így hogy nem tudnám elhagyni exem és de sikerült.
8/16 anonim válasza:
Ez tipikusan az egyik f&rokból a másikba esete. Jó lenne a régit is megtartani, ha az újnak nem kellenél többre szexnél, mi? Mégis mit segítsünk? :D
10/16 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz szakítani! Mindegy hogy van-e másik férfi vagy nincs. Magad miatt, a párod miatt
Ne hazusj se neki se magadnak. Mert így azt teszed. Vegyél erőt magadon, szakíts. Utána, attól még megmaradhat a jó viszony, baráti viszony ha mind a ketten ő is és te is készen vagytok rá érzelmileg. Van jópár ilyen ismerősöm. Kihűlt a kapcsolat vagy nem ment mint kapcsolat de mint barátok utána is jóban voltak/vannak.
És így tiszta lelkiismerettel élhetsz, nem kell gyötrődni és megláthatod hogyan alakul a másik sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!