Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem felel meg neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem felel meg neki egy sima adminisztratív munka, ha láthatóan nem kell másra?

Figyelt kérdés

A párom nemrég végzett az egyetemen, és munkát keres. Gazdasági végzettsége van és vagy üzleti, vagy marketing, vagy HR-toborzás területen akar munkát. Csak ilyen pozíciókra jelentkezik és bruttó 290-300 000 alatt nem vállal el semmit.

5 hónapja keres munkát, nem jön neki össze semmi. Alapból nem kedvelem az ötletet, hogy az üzleti életben tevékenykedjen, de azt sem, hogy más emberek sorsáról ő döntsön, pl. rajta múljon, hogy egy senior kategóriájú szakembert behívnak-e interjúra.

Egy fizetésből nehezen élünk meg jelenleg, és szerintem nagyon ciki, hogy otthonról támogatják. Úgy gondolom, hogy el kellene vállalnia valami olyan munkát, ahová felveszik, pl. valami adminisztratív, esetleg ügyfélszolgálat, eladó, vagy bármi ilyesmi. Ő erről hallani sem akar, ő "karriert" akar, és ideiglenesen is csak akkor akar elvállalni olyan munkát, amilyet nem akar, ha megszorulunk, mert akkor még nehezebben tudna másikat keresni, kevésbé tudja megoldani az interjúkat stb. Én már ideges vagyok, szerintem a munkaerőpiac általa áhított szegmenségen csúfosan elbukott, és ideje lenne a képességének megfelelő munkát vállalnia.

Mielőtt valaki belekötne, hogy lenézem, nem nézem le, de nekem nem igényem, hogy valami húúúú de komoly karriere legyen, csodálatosan szép, kedves, házias, humoros lány, én ezek miatt szerettem bele. De ez a dolog már nagyon zavar.

2019. jún. 4. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
76%

Na erről van szó, pont ezt fejtettem ki, de valakinek nagyon nem tetszett, ha le lettem nullázva...

2019. jún. 5. 10:07
 62/71 anonim ***** válasza:
27%
Pedig sajnos igaz... Férjem is szokott panaszkodni hogy náluk a munkahelyen a HR, marketing, és adminisztrációs csajok mind köldökog kivágott felsőkben járkálnak. Oké hogy legyen dekoratív a nő, de azért van egy határ. Amit nagyreszuk atlep. Az meg a másik hogy egyébként emellett elvárják hogy a pasik a lábuk előtt heverjenek, csak mert épp villantanak egy jó mély dekoltázst, azonnal ugorjanak ha egyet füttyentenek. Férjemet ezert panaszolta be egy ilyen kis ribizli, mert sajnos mellé fogott férjemmel, aki rohadtul nem szereti az ilyen stílusú nőket es nem ugrott nekik azonnal. Le lehet pontozni engem is, meg aki ugyanezt írta, de ez az igazság. Nem minden nő ilyen, akik ezeken a területeken dolgoznak, de lássuk be nagy részük igen. Minden előítéletnek megvan az alapja. Nem csak úgy a semmiből kapták elő az emberek.
2019. jún. 5. 20:55
 63/71 anonim ***** válasza:
84%

Akkor mégegyszer... Valaki ezeket a nőket felveszi... És valószínűleg nem a tehetségük alapján.

És akkor megintcsak ott vagyunk, amit az 58-ban írtam, és a 60-as válaszoló is említett.

2019. jún. 5. 21:14
 64/71 anonim ***** válasza:
32%
Ki veszi fél őket? A többi nő, nyilván.. a HR szakma full el van nőiesedve. Amikor elkezdtem anno dolgozni 7 éve, 5 férfi és egy idősebb nő volt a HR osztályon. Minden flottul ment, ha kértem egy papírt hétfőn, szerdán már hozták is. Aztán egyre több gyakornok csaj jött, itt ragadtak, a srácok elmenekültek, a csajok csak csajokat vettek fel. Most 8 huszonéves csaj van, egyik nagyobb pcsa mint a másik és semmire nem jók. Semmire. Kértem valamit tavaly, 3 hét múlva utánakérdeztem, de még el sem kezdték intézni... A többség nem való erre a pályára.
2019. jún. 6. 05:08
 65/71 anonim ***** válasza:

Mit csinált a barátnőd egyetem alatt?

Gazdasági diplomám van, sok volt a szabadidő -szinte az egész az volt.-

Pont ez alatt lehet releváns tapasztalatot gyűjteni nem fizetett munkàkért, vagy filléres munkákért, de legalább 2 év releváns tapasztalattal rendelkezne egyetem után, tehát jó esélyei lennének egy magasabb fizus HR-es állásra.

Egyáltalán semmit nem dolgozott a barátnőd akkor sem?

2019. jún. 7. 23:08
 66/71 anonim ***** válasza:
18%

Nekem se szimpatikusak a karrierista nok, foleg az ilyen hr meg hasonlok. De már az elejen tudhattad hogy ő ilyen. Miert jottel vele ossze? Ti csak hatraltatjatok egymast mert nagyon nem egy az ertekrendetek. En azt is megertem hogy egy no fozzon mosson takaritson az urara mert szerintem is egy jo feleseg hazias. De nem minden no ilyen. Te pedig nagyon lenezo stilusban beszelsz a baratnodrol. 'sehova se kell'... Erdekes neked mégis kellett!

Szerintem hagyjatok egymast mert nagyon nem lesz boldog jovotok! Engem is kiraz a hideg az irodista noktol de te se ugy becsulod ot ahogy kene.. Ket hulye

2019. jún. 15. 12:35
 67/71 anonim ***** válasza:
0%
Hiába “HR meg hasonlók” ha sehová nem kell, nem talál munkát.
2019. jún. 16. 01:11
 68/71 A kérdező kommentje:
Azóta kapott egy heti 30 órás, gyakornoki állást egy menőnek számító fejvadász cégnél, és úgy megnőtt az arca, hogy kibírhatatlan. Többször is úgy összeveszett velem, amiért helyre tettem kicsit, hogy azon fantáziáltam fejben, hogy elkenem egyszer a száját. Nem lesz ennek jó vége, szerintem szét fogunk menni.
2019. jún. 16. 16:59
 69/71 anonim ***** válasza:
88%

Helyretenni?....

Ki a fa$zom vagy te úgy mégis...

Na, akkor tényleg menjetek szét, az lesz a legjobb neki is, ha megszabadul egy ilyen rejtett agresszív, kisebbségi komplexusos szerencsétlentől.

"egy no fozzon mosson takaritson az urara mert szerintem is egy jo feleseg házias" => ja, élete meg ne legyen, csak az urát szolgálni.... 😨🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮

2019. jún. 16. 17:16
 70/71 anonim ***** válasza:
100%

"hogy azon fantáziáltam fejben, hogy elkenem egyszer a száját. Nem lesz ennek jó vége, szerintem szét fogunk menni."

Ha van egy kis esze, akkor hamar kidob.

2019. jún. 16. 17:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!