Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem felel meg neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem felel meg neki egy sima adminisztratív munka, ha láthatóan nem kell másra?

Figyelt kérdés

A párom nemrég végzett az egyetemen, és munkát keres. Gazdasági végzettsége van és vagy üzleti, vagy marketing, vagy HR-toborzás területen akar munkát. Csak ilyen pozíciókra jelentkezik és bruttó 290-300 000 alatt nem vállal el semmit.

5 hónapja keres munkát, nem jön neki össze semmi. Alapból nem kedvelem az ötletet, hogy az üzleti életben tevékenykedjen, de azt sem, hogy más emberek sorsáról ő döntsön, pl. rajta múljon, hogy egy senior kategóriájú szakembert behívnak-e interjúra.

Egy fizetésből nehezen élünk meg jelenleg, és szerintem nagyon ciki, hogy otthonról támogatják. Úgy gondolom, hogy el kellene vállalnia valami olyan munkát, ahová felveszik, pl. valami adminisztratív, esetleg ügyfélszolgálat, eladó, vagy bármi ilyesmi. Ő erről hallani sem akar, ő "karriert" akar, és ideiglenesen is csak akkor akar elvállalni olyan munkát, amilyet nem akar, ha megszorulunk, mert akkor még nehezebben tudna másikat keresni, kevésbé tudja megoldani az interjúkat stb. Én már ideges vagyok, szerintem a munkaerőpiac általa áhított szegmenségen csúfosan elbukott, és ideje lenne a képességének megfelelő munkát vállalnia.

Mielőtt valaki belekötne, hogy lenézem, nem nézem le, de nekem nem igényem, hogy valami húúúú de komoly karriere legyen, csodálatosan szép, kedves, házias, humoros lány, én ezek miatt szerettem bele. De ez a dolog már nagyon zavar.

2019. jún. 4. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
20%

Én teljesen megértelek.

Már az elején beugrott egy ismerősöm, nem tudom, hogy koldulta össze a kommunikációs diplomáit, mert megszólalni nem tud rendesen, rettenetesen lenézem, most meg pedagógiai pályára készül, világéletében utálta a gyerekeket, a sajátom közelébe nem engedném..

De én nem járok ezzel az emberrel, pláne nem akarom vele leélni az életem.. pedig vicces, jól öltözik stb, DE

Szerintem sürgősen szakíts, nincs rendben, hogy lenézed a párod bármilyen területen. Ha hegyet akarna mászni sem lehetne róla olyan véleményed, hogy leesik a második méteren..

Rengeteg rossz munkaerő van, rengeteg rémes ember, de a párunkban egyiket sem kellene megtalálni.

Másik oldalról, ha úgy gondolod, hogy nem rendelkezik kellő önismerettel, nem elég felnőtt, nem tud kiállni magáért és elérni célokat, még te jársz jobban, ha dobod..

2019. jún. 4. 21:21
 52/71 anonim ***** válasza:
76%

Én egyáltalán azt nem értem mi alapján mondod a párodra, hogy ezekre a melókra nem alkalmas.

Szerintem a munkák 98%-ára be lehetne tanítani bárkit... van pár nagyon speciális pl. Fogorvos, gyógyszerész, de úgy látom kb. aki akar az bárminek mehet.

2019. jún. 4. 21:50
 53/71 anonim ***** válasza:
8%

Hát... Nálunk én vagyok az éppen tanuló HTB, nem vállalok el bármit, a férjem tartja el a családot, nagyon jól élünk - mégis megértem a kérdezőt... Neki valószínűleg idegesítő már ez az arcoskodás a semmire, ráadásul ő az egyetlen dolgozó. Hiába támogatják a csajt otthonról, lehet hogy arányaiban a kérdező fizet rá.

Azt meg hadd ne minősítsem, hogy egyeseknek a munka alantas. Ez csak az intelligencia hiánya, semmi több. Magas lóról lehet a legnagyobbat pofára esni. Láttam már ilyet és őszintén, nem lennék annak a helyében, aki a nagy arcával megnyerte 10 - ből 9 ember ellenszenvét, majd a pofára esésénél mindenki rajta röhög. A szerénység és az alázat kifizetődik. A nagy arc SOHA. Ideig - óráig... Aztán lehet menni segítséget koldulni, csak nem mindegy, hányadik ajtónál segítenek. Sok év tapasztalata. A beképzelt, lenéző embert sehol sem szeretik.

2019. jún. 4. 21:56
 54/71 anonim ***** válasza:
0%
Nem is értem a kommenteket, mondta a kérdező, hogy a nőket nézi le? Mondta, hogy lenézi a barátnőjét? Nem, azt mondta, hogy a barátnője nem alkalmas eme munkakör betöltésére... Ő él vele, ő ismeri. El kell fogadni, hogy vannak korlátaink. Ismét bebizonyították a nők, hogy mennyire érzelemvezéreltek és nem tudnak objektíven gondolkodni. Köszi... 27/N
2019. jún. 5. 04:45
 55/71 anonim ***** válasza:
100%
Neked nincs is nőd. Álmodtad.
2019. jún. 5. 05:30
 56/71 anonim ***** válasza:
77%

Te, 62-es pedig ismét bebizonyítottad, hogy a nőknek a nő a legnagyobb ellensége. A te fajtád írmagját is kiírtanám. Menj aztán nyaljad a férfiak seggét, hajrá. Az ilyenek miatt gondolkodnak így a férfi nemű lények.

Olvastad amúgy amit írt a kérdező? Vagy csak beböfögted a nőgyűlölő kommented, te nemed árulója.

Tessék:

"Azért nem támogatom, mert az üzleti életben én borzasztóan nem bírom a nőket, korrekt tudás helyett villantással és hitegetéssel akarnak előbbre jutni."

Tehát, cicabogár, mit jelent ez? Olvasod? Értelmezzed akkor már mit írt a kérdező.

"de nekem nem igényem, hogy valami húúúú de komoly karriere legyen,"

És ezt olvastad? Persze, hogy nem, mert 27 éves létedre önállótlan kis pasiszopó vagy. Az ilyenekre írják itt az oldalon, hogy kapcarongy. Büszke lehetsz magadra.

A kérdezőnek nem írok semmit, mert érdemtelen rá. De azért megkérdezném a mélyen tisztelt ittlévőket, hogy ha a nő írta volna ki a kérdést, hogy a pasija ezeket mondogatja, hogy ő neki!!! nem igénye, hogy karrierje legyen, meg azt mondja, hogy a nők nem valók az üzleti életbe, meg minek van nyelvvizsgája, úgyse beszél rajta és stb. akkor nem az lett volna-e, hogy megérdemli, mert ő választotta? Segítsek ugyi? De. Az lett volna. Akkor is a nő lett volna a hibás. Hát mert ugye ebben az országban még dúl a nyugatiak által (értsd, fejlettebb, amilyen ez a lecsúszott sz...r ország sosem lesz) elfelejtett hímsovinizmus. Legalább valamiben kiválóak vagytok. Bravó.

2019. jún. 5. 05:41
 57/71 anonim ***** válasza:
19%

Tessék, nem is kellett sokat várnom, ismét egy iskolapéldája az nők érzelemvezéreltségre, utolsó :)

"Azért nem támogatom, mert az üzleti életben én borzasztóan nem bírom a nőket, korrekt tudás helyett villantással és hitegetéssel akarnak előbbre jutni. "

Tedd a szívedre a kezed, tedd félre az érzelmeid és a sértettséged nincs ebben igazság?

Ráadásul fejlesztőként én is pontosan látom, hogy mit művelnek a HR-es kiscsajok... borzasztó. Rendszeresen át kell néznem a jelentkezők önéletrajzát, mert olyanokat hagynak figyelmen kívül, hogy csak lesek. Ha meg számonkérem őket, jön a süketelés, hogy le vannak terhelve. Persze, kávézgatni, trécselni és névnapi sütikéket hozni a barinőknek, azt tudnak..

2019. jún. 5. 06:38
 58/71 anonim ***** válasza:
36%

Pedig nem igazán van igazság az idézett részben. Illetve nem olyan értelemben, ahogy azt te előadod. Ami igaz belőle, az férfiaknak köszönhető, ismered te is a mondást, fa$z feláll, az ész megáll.

De menjünk bele akkor.

Egy férfi (felsőbb beosztású) mi alapján válogat ÁLTALÁBAN női alkalmazottak között? Hát a nagyokos nem azt nézi, hogy mennyire alkalmas az adott feladatra.

Hanem hogy mennyire dekoratív, mennyire csilivili, mennyire való a kirakatba. Vagy esetleg mennyire szeret az asztalon feküdni, stb.

Nem minden nő ilyen, de ezeket inkább nevezzük csitrinek. Ezeket veszik fel, nem jutnak el odáig, hogy aki kevésbé mutatós, lehetségesen sokkal jobban megállná a helyét.

Na, ezért tart ott a dolog, amit te írtál, és ezért van az ítélkezés, meg hogy a nők csöccsel meg p¡nával akarnak előre jutni.

Egy részük... De aki nem (és bőven van ilyen) annak nem adják meg az esélyt.

Bár gyakori, hogy valaki ha jól néz ki, rögtön ráhúzzák a fenti dolgokat, és rögtön az ellenkezőjére fordul a dolog, és ezért szórják ki. Magyarul kizárólag külső alapján szelektálnak. Úgyhogy hagyjuk a nők érzelmi döntéseit, mert ez jóval szánalmasabb.

(#64-nek minden szavával egyetértek.)

2019. jún. 5. 07:21
 59/71 anonim ***** válasza:
5%
A HR és a marketing is szr, semmivel nem jobb, mint egy ügyfélszolgálat vagy egy adminisztratív meló, nem kell játszani az agyát a karrierista nőnek.
2019. jún. 5. 08:26
 60/71 anonim ***** válasza:
100%
Csak megkérdezem, ha Nők a bájaiknak köszönhetik a sikereket (nem igaz), akkor mennyire látod kompetensek azt a férfit, aki a farkával hoz meg szakmai döntéseket.
2019. jún. 5. 10:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!