Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem felel meg neki egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem felel meg neki egy sima adminisztratív munka, ha láthatóan nem kell másra?

Figyelt kérdés

A párom nemrég végzett az egyetemen, és munkát keres. Gazdasági végzettsége van és vagy üzleti, vagy marketing, vagy HR-toborzás területen akar munkát. Csak ilyen pozíciókra jelentkezik és bruttó 290-300 000 alatt nem vállal el semmit.

5 hónapja keres munkát, nem jön neki össze semmi. Alapból nem kedvelem az ötletet, hogy az üzleti életben tevékenykedjen, de azt sem, hogy más emberek sorsáról ő döntsön, pl. rajta múljon, hogy egy senior kategóriájú szakembert behívnak-e interjúra.

Egy fizetésből nehezen élünk meg jelenleg, és szerintem nagyon ciki, hogy otthonról támogatják. Úgy gondolom, hogy el kellene vállalnia valami olyan munkát, ahová felveszik, pl. valami adminisztratív, esetleg ügyfélszolgálat, eladó, vagy bármi ilyesmi. Ő erről hallani sem akar, ő "karriert" akar, és ideiglenesen is csak akkor akar elvállalni olyan munkát, amilyet nem akar, ha megszorulunk, mert akkor még nehezebben tudna másikat keresni, kevésbé tudja megoldani az interjúkat stb. Én már ideges vagyok, szerintem a munkaerőpiac általa áhított szegmenségen csúfosan elbukott, és ideje lenne a képességének megfelelő munkát vállalnia.

Mielőtt valaki belekötne, hogy lenézem, nem nézem le, de nekem nem igényem, hogy valami húúúú de komoly karriere legyen, csodálatosan szép, kedves, házias, humoros lány, én ezek miatt szerettem bele. De ez a dolog már nagyon zavar.

2019. jún. 4. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
82%

Nekem kifordult a gyomrom tőled, ahogy a barátnődről beszélsz, meg alapjáraton ahogy viszonyulsz a nőkhöz.

Kinyílt a bicska, kiba$zta a stílus a biztit, nem fokozom. Neked nem igényed, hogy karriere legyen. De nem a te életed, ba$zod.

"házias" => Értjük, te gyökér, főzzön, mosson, takarítson rád, és ne akarjon karriert, mert szerinted nem neki való.

Szerintem tegyél neki egy szívességet, és rúgd ki. Később hálás lesz még érte.

2019. jún. 4. 18:13
 22/71 anonim ***** válasza:
85%
Egyedül a te hozzáállásoddal van a baj kérdező. Süt az írásaidból, hogy semmibe veszed ezt a lányt és egyáltalán nem támogatod a döntéseiben. Ezt szavak nélkül is meg fogja érezni és remélem lesz annyi esze, hogy menekülni fog tőled... Milyen jogon szólsz bele a szakmai döntéseibe? Mi az, hogy neked nem igényed, hogy jó karrierje legyen? Képzeld, ő egy önálló egyéniség és nem azért létezik, hogy neked legyen vonzó...
2019. jún. 4. 18:17
 23/71 anonim ***** válasza:
84%

Miért nem keresel egy olyan nőt, aki beteljesíti melletted a női princípiumot (pofa lapos, a főzés meg az esti verés között meg gyereket szül)?

Hidd el, ha abbahagyod az energiavámpírkodást, ez a lány azonnal fog kapni állást a szakmájában. Mert megnő az önbizalma, hiszen nem mondja el neki egy nap százszor egy gyökér (ti. Te), hogy nem ért semmihez.

2019. jún. 4. 18:20
 24/71 anonim ***** válasza:
32%

azonnal fog kapni állást a szakmájában

Jajj, jajj. Azért ne essünk át a ló túloldalára. Ez így korrekt: "Nagyobb eséllyel fog állást kapni", de erre kihozni, hogy a kérdező-démon eltűnésével aztán rögtön megváltja a világot - na ez pont olyan túlzás, mint a kérdező tirpák-nődegradáló sugalmazásai.

2019. jún. 4. 18:23
 25/71 anonim ***** válasza:
16%

21

Azért a stílusért neked sem kell a szomszédba menni, elég rajosra sikeredtek ezek a dollárjeles "s" betűk.

(De a kérdező attól még egy tirpák)

2019. jún. 4. 18:24
 26/71 A kérdező kommentje:
Látom, megjött a vércse-nősereg. :D Viccesek vagytok. Érdekes, az első oldalon sokan egyetértettek velem.
 27/71 anonim ***** válasza:
92%
Jah, amúgy a HRes nem dönt seniorok karrierjéről. És a recruitereknagy része a barátnődhöz hasonló fiatal lány. Meg az SSCknek is van ideszervezett HR részlegei, ahol a lába nyomát is megcsókolnák a francia nyelvtudása miatt, a teljesség igénye nélkül: BT, Citibank, Vodafone
 28/71 anonim ***** válasza:
94%

Ugye tudod, hogy nem a HR-es dönti el, hogy ki lesz felvéve? Szakmai kritériumok alapján ő nem tud dönteni.

"mert nem kell sehová fél év alatt"

És ugye azt is tudod, hogy egy pályakezdőnél nem tudják lemérni a tudást egy interjú alatt, hiszen az nem egy vizsga. Nagyon sokszor személyiségbeli okai vannak. SOkkal valószínűbb, hogy nem elég magabiztos a barátnőd és nem adja el jól magát. Mondjuk te már éppen eléggé leépítetted az önbizalmát.

2019. jún. 4. 18:32
 29/71 anonim ***** válasza:
87%

Bocsi, szerintem is veled van a baj.

Tudod én sem vállaltam el akármit soha. Azért, mert van bennem tartás. Nem azért tanultam, hogy egy nálam kevesebb tudású pofazzon nekem. És tudom, hogy ez a stílus, ez a mentalitás sokaknál kiveri a biztosítékot, de sosem érdekelt. Fel a fejet jó magasra és a lehető legnagyobb büszkeséggel továbbsétálni, ha valami nem felel meg.

Ennek hála mára elég jó kis pénzt keresek :)

Inkább arra biztasd, hogy sose adja fel és menjen, mint a faltörő kos.

2019. jún. 4. 18:36
 30/71 anonim ***** válasza:
100%

C$ak így volt $zabad, különben kiba$z a rendszer (bocsi, de ez kihagyhatatlan volt....)

Kérdező... Azért az első oldal óta volt pár megnyílvánulásod, ami bőven rontotta az összképet...

#21 voltam.

2019. jún. 4. 18:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!