Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra az álomnő? (Kinézetre és belsőre is)
belső: hűséges,szeresse a párját,kedves,barátságos,értelmes,okos,nyitott, segítőkész
külső: imádom a szép (kozép)hosszú hajat, főleg a feketét :D gyönyörű test,formás hátsó,szép arc
ja és ne a cigit szívja,hanem a f...omat :D a piát is kerülje
Hm.
Belsőre: Nagyon jó humorú, megértő, segítőkész, türelmes, "játékos" (tehát pl. szeret a szavakkal játszani :P.. nem fejtem ki :P), nemzeti érzelmű (nem elengedhetetlen, de imádom az ilyen lányokat.. ), és lehessen vele vitatkozni komolyabb - akár politikai, stb. - témákban is. :) Persze, ezt a vitás dolgot se várom el, de azért nem lenne hátrány. :)
Külsőre: Igazából mindegy. Ne legyen egy csontkollekció, de ne legyen kövér sem... :)
Nem tudtam eldönteni hova írjam, de személy szerint nagyon bejönnek a lengyel lányok. :)
Remélem segítettem, bár nem tudom mihez/miért kell ez a kérdés. xP
Legyen ördögien vonzó :D
Eladnám a lelkemet is a csókjáért :D
1 Démon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!