Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Nektek milyen csajok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek milyen csajok az eseteitek külsőre? S milyen belsőre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 12. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mint a Babi néni
2011. aug. 12. 21:48
 2/14 anonim ***** válasza:
Külső? Belső? Csak a bankszámlán lévő pénz számít:D
2011. aug. 12. 21:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát nekem barna szem barna haj.De a lényeg a szép arc,és hogy vicces,kicsit visszahúzódóbb,de ha kell legyen komoly.Legyen nálam egy kicsit alacsonyabb(175 vagyok)és legyen megértő.
2011. aug. 12. 21:50
 4/14 anonim ***** válasza:

mindenkinek a szép kedves okos jószívű stb féle tökéletes lány jön be

ez olyan kérdés mint mikor kisgyerekeknek feladják házi feladatnak milyen körülmények közt terveznek élni felnőttként:hát ott is mindenki kacsalábon forgó házról ábrándozik szerető családdal és nem putriban alkesz házastárssal

2011. aug. 12. 21:54
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jajj hanyadik ilyen kérdés.. De bemásolom amit szoktam:

Külsőleg nem fontos, hogy milyen színű haj, meg szem, legyen legalább egy kicsit alacsonyabb nálam, ne legyen csontsovány, de azért bálna se, szóval legyen rajta "fognivaló" és szép szeme legyen azt imádom. Kb. ennyi. :)

Belsőleg legyen kedves, őszinte, megértő, legyen sok közös témánk, és ne legyen flegma, mert attól kiver a víz.

2011. aug. 12. 22:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Külsőre nincs túl nagy elvárásom, max annyi hogy ne legyen túl kövér. Belsőre jó lenne egy hasonló mint én, de tudom hogy ez szinte lehetettlen.
2011. aug. 12. 22:08
 7/14 A kérdező kommentje:

szerintetek így jó vagyok? ><

külső: 160 cm. combom utálom, de átlagos. hasam imádom, de ha valaki nagyon akar, akkor talál rajta fognivalót :) arcom nem szeretem, de kerek és ilyen szíves alakú még alul mellé :c mellem sem túl nagy, sem túl kicsi, úgyhogy azt is szeretem:'D szám alul kicsit vastagabb, felül vékonyabb, azt is szeretem.:) szemem világosbarna, szemöldököm fekete, hajam középhosszú szőkésbarna, pár vörös melírral. fehér bőr. :'D ruhaügyileg azt veszem fel ami tetszik, és őszintén nem érdekel hogy ki mit gondol, de egyeltalán nem szoktam k*rvásan öltözködni +o( >.<

belső: kedves, megértő, őszinte, álmodozó, idézetmánia, zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/, hangulatfüggő vagyok, de sosem bántok meg senkit pusztán azért, mert rossz a hangulatom, visszahuzódó/konfliktuskerülő vagyok, jól tanulok.

rossz tulajdonságaim közé sorolom néha azt, hogy sokat beszélek, valamint túl jó a szívem, s ez miatt nagyon könnyen kihasználnak, s ki is szoktak sajnos.. :/ valamint néha az önbizalomhiányosság..

2011. aug. 12. 23:04
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok, mit is mondhatnék: a leírtak alapján te az álmaimban szerepelhetnél kb vagy még ott sem xD Külsővel szerintem nincs gond (a leírtak alapján)

Belsőre kicsit hasonlóak vagyunk: kedves, megértő, őszinte (ezt a hármat szerintem inkább mások tudják jellemezni), idézetmánia(ez nagyon nem illik rám), zenemánia /metál-rock és ezek alfajai/(mást is bevesz a gyomrom de ezek talán picit előrébb vannak a listámon), hangulatfüggő vagyok (nállam ez úgy nyílvánúl meg hogy néha nagyon jó kedvem van és néha nagyon nem ), de sosem bántok meg senkit pusztán azért, mert rossz a hangulatom, visszahuzódó/konfliktuskerülő vagyok, jól tanulok. (és ezek is stimmelnek)

Ha nem vagyok túl tolakodó akkor megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? ( :

2011. aug. 13. 21:56
 9/14 A kérdező kommentje:
15 leszek:)
2011. aug. 13. 22:06
 10/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:56 Ez vagyok megint < :D

Ha azért írtad ki a kérdést, hogy megtalálod e a párodat akkor megnyugtatlak, hogy biztosan.

18F

2011. aug. 13. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!