Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs barátom ha semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom ha semmi baj velem se külsőre se belsőre?

Figyelt kérdés

Festett,tépett félhosszú platinaszőke haj,kék szem,vékony alkat..nem vagyok csúnya egyáltalán..Nem vagyok hihetetlen egoista csak azt akarom leirni h nem a külsőmmel van a baj..

Természetem se elviselhetetlen mer haverjaim után se én kapkodok soha,mindig ők keresnek,akarnak jönni,keresik a társaságom,kikérik a véleményem mindenről mindig..Szeretni is tudok..Tudok lenni odaadó,bújós,imádnivalo meg tudok hűvös is lenni..

Igazábol annyira nem hiányzik h legyen vki mer megvagyok szinglin is,csak érdekel..Jelentkező lenne alsotol felsőkategoriáig de nekem nem kellenek...nem vagyok tul válogatos de kellene az a +..

2011. júl. 9. 22:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja 16vagyok amugy:D
2011. júl. 9. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem vagy te egy kicsit dehogyisnem??
2011. júl. 9. 22:41
 3/11 A kérdező kommentje:
neee:ddd mintha exem hallanám:D
2011. júl. 9. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az exed nem véletlenül mondta kislány :D
2011. júl. 9. 22:44
 5/11 A kérdező kommentje:
okk:ddd
2011. júl. 9. 22:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Biztos nem az exed vagyok de ha tényleg olyan szép vagy a szexpartnered lennék,ha érdekel :DD
2011. júl. 9. 22:49
 7/11 anonim ***** válasza:

ha nem vagy válogatós miért utasítasz el mindenkit??

a lányok nem logikusak azt már hallottam, de hogy ennyire nem? :O

f17

2011. júl. 9. 23:17
 8/11 A kérdező kommentje:
menj k*rvázni ha dugni akarsz:D
2011. júl. 10. 00:06
 9/11 A kérdező kommentje:
mert egyikbe sincs meg az a +..de amugy ezt leirtam már..
2011. júl. 10. 00:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán nemcsak a legjóképűbb pasikkal kéne szóba állni. Mert az a plusz minden lánynál azt jelenti, h nézzen ki nagyon jól.
2011. júl. 10. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!