Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők jönnek be a pasiknak viselkedésben es kinézetre?
velem is ugyanez a helyzet....
csak azoknak tetszek akik nekem nem...
pedig allitolag szep vagyok:/
...
de viszont akik nekem tetszenek azoknak en nem tetszek:)):-j
lány vok bocsi, de ez az utolsó mondat engem dühít, ők nem az eseteim szval azt kérdezed h jobb pasi mért nincs oda érted, mert nekik a jobb csaj az esete!!!! akik meg neked nem elég jók azoknak meg szar h te jobbat akarsz.
17/L
minden ember más, tehát nem jöhetsz be mindenkinek :/
Hány éves vagy?
mert fiúk átlag része könnyen megkapható a 14-18 éves korban, és ezért szerez olyan hamar barátnőd mer kezdeményez (ha ebbe a korosztályba tartoztok)...
azt írtad, hogy:
"már annyi pasitól kaptam bókot meg soknak tetszek mert a jelek elárulják meg flirtölnek velem"
---> vagyis tetszel te a pasiknak csak mégsem jön össze. Mindenkinek pedig nem tetszhetsz!
A kétszínűség undorító dolog, attól hányok. Sok nő kétszínű, de idő kell, hogy kiderüljön. Vagyis lehet, hogy könnyen találnak valakit, de az sem mindegy hogy vajon az a valaki azért van, hogy legyen valaki, vagy pedig azért mert olyan amilyet a lány szeretne?
Én szeretem a komoly gondolkodású lányokat, de azt vettem észre, hogy ők kevésbé szeretik a komoly fiúkat.
Nem lehet, hogy veled is az a baj, hogy olyas valakit szeretnél ami nagyon-nagyon ritka-? értem ez alatt a komoly srácot tökéletes külsőben. mert ha igen akkor arra bizony várni kell, esetleg elébe kell menni a dolgoknak.
Ez most egy kicsit off lesz, de tegnap elgondolkodtam egy kicsit sorozatnézés közben és talán ide vág a kérdésedhez.
A Vámpírnaplókban a Stephan játssza a jó testvért, aki jólelkű, rendes, udvarias, előzékeny, hűséges stb...
ugyanakkor jóképű, jómódú, sportos.
Viszont a való életben ez a két csoport ritkán tartozik össze. Ha reálisak akarnánk lenni akkor a belső tulajdonságokhoz egy átlagos srác tartozna, nem egy modell kinézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!