Mi a különbség (Viselkedésben! ) a fiú és a lány cicák között?
Olyanra gondolok, hogy a lány mondjuk bújósabb, stb...
Fajtiszta cicát szeretnék, szobában tartanám! Sajnos nagyon nehéz lány cicához jutni, ezért gondolkodom a fiúban. De attól tartok, ők sokkal rosszabbak =).
Ha engem kérdezel, alaptétel az ivartalanítás, különben tüzeléskor teljesen be fognak vadulni, nemtől függetlenül.
Egyébként én a lánycicákra voksolok.
Kiscicaként a fiú kedvesebb ugyan, de mert a macska többet felnőtt, mint kölyök, ez csak adalékinformáció. A fiú jelöl, ha ivaros, és vadabb is, minden bútort karomélesítőnek néz. Bagzáskor képes az élősúlyának a felére lefogyni szerelmi bánatában, és folyton szökne. Ivartalanítva kevésbé büdös a pipije, és lényegesen nyugodtabb.
A lánycica kölyökként fura bogár, meg kell harcolni a szeretetéért, de felnőttként utolérhetetlenül kedves és barátságos cica lesz. Sokkal jobban kötődik a házhoz és a gazdihoz, mint az ivaros kandúr, és jobban oda is figyel az emberre. Ha ivartalanítod, nem fog kölykölni sem, és nagyon sokáig eléldegél veled nyugodtan - ami remélem, az ivartalanított kandúrra is igaznak bizonyul majd, mert nekem most éppen az van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!