Bichon Havanese tulajdonosok/vagy tenyésztők! Mi a különbség a lány havanese és a fiú havanese között? Kezdő kutyásnak melyiket ajánlanátok?
Ki melyik kennelből vette a kiskutyáját és melyiket ajánlanátok?
Köszi:)
Az összes kutyára érvényes ÁLTALÁBAN: A szukák méretben kisebbek, simulékonyabbak, nem törnek annyira uralomra. A kanok kicsit keményebbek.
Kezdőknek a szukákatr szokták ajánlani. Szerintem egy ekkora kutyánál simán elboldogulhatsz egy kannal is. A szuka előnye, hogy nem szökik el tüzeléskor, simulékonyabb. Viszont évente kétszer tüzel, és olyankor becsúszhat kiskutya. A kan szökhet tüzeléskor, kipisilheti a növényeket, verekedhet. De nem tüzel. Ha nem akarsz kiskutyákat, akkor ivartalanítsd ki, és nem lesz probléma.
Köszi az eddigi válaszokat:)
Még jöhetnek:P
szinte ugyan olyanok...
ivartalaníttasd,akár kan,akár szuka...
Ja, és azt is kérdezted ki melyik kennelből vette a kiskutyát. Én a Berill Canis Minor kennelből.
Rendben köszönöm szépen:)
Esetleg azt megkérdezhetem hogy mennyiért vetted a kutyusaid?(pivibe is leírhatod ha itt nem akarod köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!