Kezdő bmx-esnek milyen bicót ajánlanátok? A street és a flatland között mi a különbség?
nem szeretnék olyan bmxet ami néhány hét múlva tönkremegy néhány használat után....
tudtok segíteni?
válaszokat előre is köszönöm:)
bocs a sok kérdésért.
ja és még annyit h 13/L vagyok.
Szia.:)
Én a HARO-t ajánlanám neked, nekem(14/F) HARO forum partial 20-asom van már kb 1 éve és semmi probléma nem volt még vele, csak 1 fék csere kellett plusz szépséghibák(karc,markolat elszakadt..)de ettől függetlenül tökéletes, masszív, jól bírja a strapát,azthiszem 12 kilós, de nem tudom már biztosra de nekem a súlya is tökéletes volt szóval csak ajánlani tudom.:)
Ui.:amúgy eladó a keróm, ha érdekel küldök képet+adatokat(debrecen)
köszi a gyors választ. :D
én szombathely mellett lakok kb.10kmre.:(
és hát még azért gyüjtögetnem kell egy kis pénzt h meglegyen egy normális bicóra.(sajna)
de azért nagyon köszönöm :)
bocs h megkérdezem, végül is semmi közöm hozzá de h h eladod? nem jó bmxezni vagy mi? szia.
Semmi baj.:)
Nemaz hogy nem lenne jó bmx-ezni, csak amikor én megvettem(85ezerért) akkor úgy volt hogy haverjaim is vesznek, de nem vettek(-.-") és így csak nagyon ritkán elmentem pár nem olyan jó barátommal kerózni , de ez így elég gyér volt, + most szeretnék airsoftozni ami még többbe kerül ezért kénytelen vagyok eladni.(50ezerértkb reméllem elmegy)
NA ennyi a nagy sztorim.:)
Sok sikert a továbbiakban.:)Szia!
köcc. :)
nem tom vissza nézel még ide, de ha igen akk még azt elmondanád nekem h mért van annyi haro fajta? mármint forum, x, xz, z, f, pro-am...stb.
Visszanéztem,örülök hogy tudod már.
Ha van valami nyugodtan kérdezd meg itt kommentben és válaszolok amikor gépnél leszek.:)
Szívesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!