Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen számotokra az álomnő? (Kinézetre és belsőre is)
Vékony, helyes arcú
Szerény, mindent mondjon el nekem, bízhassak meg benne, szeressen
Korod?
____
Nőnek: legyen szép arca, jó melle és nem érdekel senki, nekem vékony kell.
belsőre, legyen megértő, szeressen engem, segítőkész, és tudjon főzni! :D
legyen aranyos, ha ránézek érezzek valami plusszt, hogy "igen ő olyan megfelelő számomra". legyenek szépek a szemei, amibe jó belenézni. ne öltözzön rib*ncnak, legyen okos valamilyen szinten, legyen termézetesen szép ne csak 20 kiló minkkel.
legyen őszinte, csak engem szeressen, legyen szerény, ne járjon buliba, ne igyon ne cigizzen, legyen hűéges, ne a pénz legyen neki a mérvadó.
legyen babás, bújjon hozzám, aranyos legyen a hangja
mindenképp legyen okos, és nélkülem is tudja jól érezni magát
Belsőre: Kedves, jóindulatú, segítőkész, legyen egyéniség (legyen neki véleménye ami mellett kiáll, humora), legyen vitakészsége, ne diszkóban vonaglásból és piálásból álljon a szabadideje és persze legyen húséges.
Külsőre: Legyen szép, nőies arca. Normális alakja (nem kell topmodell vagy ilyesmi, csak ne legyen kövér) és szép mosolya. :)
19/F
csodálom még senki nem lőtte ezt be: pont olyan mint a barátnőm
a viccet félretéve legyen vékony de ne csontkollekció legyen melle de ne túl nagy és ne is lógjon legyen helyes arca és szép mosolya belsőleg humorizáljon és vegye is a vicceket (magyarul ne sértődjön be mindenen) legyen egy kicsit vagányabb mint az átlag és szeressen beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!