Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal lányok, akik párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lányok, akik párkapcsolatban éltek, összeköltözve a párotokkal, még nappalin tanultok, dolgozni nem tudtok, kaptok-e a szüleitektől pénzt?

Figyelt kérdés

Tehát még nappalin tanultok (egyetem, fősuli, OKJ, gimi, bármi), de már összeköltöztetek a párotokkal.

Nyilván vannak kiadások (rezsi, lakbér, utazás, tanulás, öltözködés, szórakozás stb. stb.).

Tanulás miatt nem tudtok dolgozni.

Hogy oldjátok meg az anyagiakat?

Párotok tart el teljesen? És/vagy a szüleitektől (is) kaptok havonta valamennyi összeget?

1. Ha kaptok, mennyi pénzt adnak hetente/havonta a szülők?

2. Ha a párotok tart el teljesen egyedül, az hogyan hat a kapcsolatotokra?

2019. máj. 30. 23:15
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
77%

Most koliban lakunk együtt a párommal, viszont korábban albérletben laktunk és ugyanúgy a szüleink tartottak el minket (értsd:mindenemet ők fizetik). Én akkor nem kaptam kolit, messze lakom az egyetemtől (bejárni nem tudtam, de közelebb sem tudtam volna továbbtanulni mielőtt valaki írná), így magától értetődő volt, hogy ezzel a helyzettel valamit kezdeni kell és így mentem albérletbe. Az albi egyedül iszonyat drága, így mindenképpen lakótárssal szerettem volna és ez a párom lett. Na most a szüleimnek ebből a szempontból hót mindegy, hogy egy tök idegennel, egy barátnőmmel vagy a párommal lakom együtt. Ők mindenképpen vállalták, hogy eltartanak, támogatnak engem és segítenek mindenben és ez így is történt. Most ugyanez a helyzet csak ugye a koli szoba azért jóval kevesebb költséget jelent, mint egy lakást bérelni. A párom nem tudna engem eltartani, hiszen ő is tanul és őt is a szülei tartják el, de nem is várnám el és nem is fogadnám el tőle.

Én azt gondolom, hogy ebben nincsen semmi különleges, kb. az ismerőseim és barátaim 80% így él. Egyetem mellett nem annyira egyszerű dolgozni, pl. nekem még egyszer sem sikerült ezt úgy megoldanom, hogy legyen egy rendszeres munkám, ami nem hátráltatja a tanulást és az egyetemi teendőket, de eleget is keresek vele....szerintem ilyen kb. alig létezik. Tanulmányi ösztöndíjat kapok, de az pl. még a koliszoba díját sem éri el, tehát azzal nem vagyok kimondottan megsegítve.

2019. máj. 31. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!