Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es nő vagyok, hasonló korú párral. Mindketten 40 évesn keztünk együtt új életet együtt. Az utóbbi másfél évben úgy érzem kezd elhanyagolni engem. Szerintetek igaza van? Folytatom lejjebb.
18
Bocsáss meg, de nem lehetsz túlzottan éleseszű férfi. Összehordasz mindenfélét a kérdezőről, majd magad megvallod, hogy te még az alkalmi partnereidnek! is megadod azokat a dolgokat, amikre a kérdező vágyna egy kapcsolatban.
Köszönöm, kedves ismeretlen Emberek, hogy segítettetek nekem a véleményetekkel. A barátnőm meghalt pár éve, ezért nem volt kinek elmondanom a problémámat...
Nem szeret engem már a párom- ennyi szerintem.
Csak nehéz szembesülni. Annyi mindent átéltünk ketten, az éhezéstől, pénztelenségtől kezdve a legjobb dolgokig.
Lehetővé tettük egymásnak, hogy teljesüljenek a régi vágyaink. Ő tanulhatott mellettem, én újra nő lehettem.
Csak azt szeretném, amit régen volt...ezt mondtam Neki. Erre ő: én nem szeretném azt, ami régen volt.
Kicsúszott a száján. Elkezdett magyarázkodni...
Őszinte volt, miért haragudjak rá?
Kedves kérdező, nyugodtan engedd el ezt az embert, hiszen már ő is elengedhett téged.
Fel a fejjel:)
Hát...megvan az ok!!! A párom beleszeretett egy nőbe.
Tegnap bukott le. Ennek örömére megütött, hajnalig orditott velem és közölte, hogy semmi közöm ahhoz, hogy mit csinál.
Albérletet keresek. Nagyon drága, te jó ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!