Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es nő vagyok, hasonló korú párral. Mindketten 40 évesn keztünk együtt új életet együtt. Az utóbbi másfél évben úgy érzem kezd elhanyagolni engem. Szerintetek igaza van? Folytatom lejjebb.
#9 Ezt hol olvastad?
Ahhoz, hogy a fogaid szépek és egészségesek legyenek, minden nap kell kicsit gondoznod őket. A növényeidet is meg kell locsolgatnod, hogy szépen teremjenek. Időközönként a házadat is csinosítgatnod kell, ha azt szeretnéd, hogy, kényelmesen élhess benne.
Ha úgy gondolod, hogy egy kapcsolat erőfeszítés nélkül működik csak úgy magától, akkor pont olyan leszel, mint a kérdező párja és senkivel sem leszel boldog.
Azt akartam mondani: Nincs egy életen át tartó szerelem. Átvált szeretetté, megszokássá. Egy ötvenes férfi nem akar az ötvenes nőjével naponta gügyögni. Kivétel lehet ez alól pl. Rómeó és Júlia, de nekik sem kellet évtizedeken keresztül elviselni egymás társaságát.
Azért feltételezem, hogy a kérdező otthagyta az előző párját, mivel panaszkodott a házasság ellaposodására és célzott arra, hogy ez a kapcsolata is úgy fogja végezni mint az.
Itt kér megerősítést arra, hogy jól teszi ha (le)lép. Lehet fókuszban van már a szerelmes Casanova.
15:47
"Ha úgy gondolod, hogy egy kapcsolat erőfeszítés nélkül működik csak úgy magától, akkor pont olyan leszel, mint a kérdező párja és senkivel sem leszel boldog."
Ebben igazad van. Ezért vannak csak alkalmi kapcsolataim. Senkihez nem akarok alkalmazkodni. Volt egy hosszú házasságom. Annyi elég volt a közös életből.
A szerelem elmúlik, ez természetes. De ha a közös programok, a simogatások, nevetések, nagy séták, jó beszélgetések is elmúlnak, akkor előbb-utóbb a szeretet és az érdeklődés is kivész a kapcsolatból.
Ha mindkét félnek megfelel így(rengeteg hazasság van ilyen), akkor lehet együtt maradni. De ha az egyiknek volna igénye arra, hogy férfi-nő kapcsolata megmaradjon és ne alakuljon át közös albérletté, akkor az már problémás. Lehet próbálkozni, de ha az ember nem kap viszonzást, akkor minek...
15:47
Mellesleg nem a kérdező párja panaszkodik.
A kérdező boldogtalan. Ő akar lelépni és új kurficot keresni.
Ha az ember le akar lépni, akkor nem küzd nap mint nap a figyelemért, nem érezteti a párjával azt hogy mennyire szeret, hogy mennyire fontos neki. Tévedsz, nem kértem megerősítést arra hogy lelépjek.
Nem hagytam ott a férjemet miatta, a gyerekeim nagykorúak. De szeretnék egy kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló sírig tartó kapcsolatot, amiben mindenki jól érzi magát.
Mondok egy példát, csak hogy megértsd: a párom a születésnapomon azt mondta nekem, hogy: jaj elfejtettem neked sütit venni. És még két dologra mondta hogy mit felejtett el a születésnapommal kapcsolatban. Nem szóltam egy szót se, de amikor látom, hogy a barátaival való közös eseményre mennyit készül, arra vásárol, akkor bizony tosszul esik, hogy rám nem gondol. De nem szóltam..
Hogyan lehetsz egy ilyen durva és előítéletekkel teli alak? Szomorú.
Alkalmi nőid lehetnek, de hogy szeretni nem fog téged őszintén senki, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!