Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-es nő vagyok, hasonló korú párral. Mindketten 40 évesn keztünk együtt új életet együtt. Az utóbbi másfél évben úgy érzem kezd elhanyagolni engem. Szerintetek igaza van? Folytatom lejjebb.
Ellustult. Életben tartani a dolgokat úgy kell, ahogy eddig tettétek. Nagyon tetszik, ahogy mondtad, hogy szertartások. Ezek az apró örömök, ahogy leépülnek, úgy megy tönkre egy kapcsolat.
Szerintem nyugodtan vázold fel neki, hogy amit most csinál, az hová vezet és mik lesznek a következményei. Ha fontos a kapcsolatotok, odafigyel majd. Most valószínűleg azt hiszi, már megszoktátok egymást és te már örökké vele maradsz. Mondd meg neki, hogy neked szükséged van arra, hogy ne kényelmesedjetek bele a kapcsolatba. Nem igaz, hogy rátelepszel. Szeretetet, szerelmet, bármely emberi kapcsolatot kölcsönös törődéssel lehet életben tartani. Ha neki ez fáradtság, kérlek, hát menjen a haverjaihoz.
Én látatlanban azt mondom, te egy nagyon kedves nő vagy. Biztos vagyok benne, hogy valahol van olyan férfi, akinek fontos leszel te és kettőtök harmonikus kapcsolata.
Ideje elbúcsúzni ettől.
Köszönöm! Jól esett😀
Annyit agyalok, mit tehetnék, hogy jobb legyen, de egyre inkább úgy érzem, hiába való küzdelem. Tanultam az előző házasságom hibáiból, szeretném elkerülni az elhidegülést.
A párom is 20 éves házasság után vált el- nem miattam. Most lassan oda tartunk, ahol az előző kapcsolatunkban bevégeztük.
A figyelem a szeretet.
Én messze nem vagyok egy tökéletes nő. Vannak hibáim rendesen. Időnként biztos nem is könnyű engem elviselni. De nagyon tudok szeretni. És tudatosan nagyon odafigyelek a páromra, szabadságot hagyva neki.
Ezért esett végtelenül rosszul, hogy azt mondta, rátelepedtem.
Miből gondolod, hogy én otthagytam a férjemet? Írtam én ilyet? Csak egy másik férfiért mehet el az ember?
Nincs más dolgom? Furcsa ember lehetsz te...
Feltételezésekből felépítettél egy történetet, aminek semmi köze a valósághoz.
Gyerekeim? Nem olvastad el a koromat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!