Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadt ki rám a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki rám a barátom?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal. Az történt, hogy van egy 3-4 évvel fiatalabb srác aki most érettségizett, és akivel nagyon régóta ismerjük egymást, mert jóban vannak a szüleink, régen sok időt töltöttünk együtt még általános iskola alsó osztályában. Ez a srác rám írt, hogy maradt-e még tabló képem, mert kérne egyet, illetve kérdezte hogy én kérek-e tőle, mondtam hogy persze, és megbeszéltük, hogy találkozunk a közeljövőben. Ezt elmeséltem a barátomnak, aki egyből elkezdte mondani, hogy menjek üljek be vele enni, kávézni, persze mindezt gúnyolódásból. Aztán mondtam, hogy nem megyek ha nem szeretné, erre jött a felajánlás, hogy majd elkísér engem, én meg mondtam hogy nem szeretném. Megsértődött nagyon, mi az már hogy nem kísérheti el a barátnőjét ha találkozik egy fiúval. Hozzáteszem soha nem csaltam meg, oka nincs arra hogy féltékeny legyen. 22 évesek vagyunk.

2019. máj. 14. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
92%

"minden félreqrás csak egy baráti talalkozassal kezdődik."

És? Akkor zárjanak mindenkit el a külvilágtól? DOlgoznia szabad? Egyedül elhagynia a lakást szabad?

Milyen hűség az, ami tiltáson alapul?

2019. máj. 14. 23:02
 12/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem tiltás, kérés. 🙂
2019. máj. 14. 23:04
 13/28 anonim ***** válasza:
79%

A kanid egy gyerek, egy önbizalom hiányos csicska!

Mit szólna, ha olyan munkád lenne, hogy egész nap pasikkal jársz éttermekbe, lakásokra, irodákba, golfozni,...?

Mint a barátnőm, aki ingatlanos.

Akkor meg is fog verni a marha!

2019. máj. 14. 23:06
 14/28 anonim ***** válasza:
78%
Amilyen gyorsan csak lehet, kilépnék ebből a "kapcsolatból"
2019. máj. 14. 23:08
 15/28 anonim ***** válasza:
58%

A párod féltékenysége vicces.

Az viszont tuti, hogy a srác, aki most érettségizik a puncidra kíváncsi és ezért keresett fel ilyen b_romsággal, mint ez a kép kérés.

2019. máj. 14. 23:37
 16/28 A kérdező kommentje:

Ha így gondolod, akkor végül is nem olyan vicces a féltékenysége és megérted, nem? :D:D

2019. máj. 14. 23:40
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jogtalanul akadt ki ràd!!😂

Soha nem voltam ennek a híve,hogy jaj kapcsolatban vagyunk, ezért nem nézhetünk senkire,nem találkozhatunk ellenkező nemüvel...

Sok fiú baràtom van, ezért gyakran össze futok velük. Mind gyerekkori barátom. Hàt ne hogy màr más mondja meg hogy kivel, mikor és hol találkozhatok :)

Pàromnak is van egy-két nő baràtja, akikkel 2 havonta össze fut. Eszembe se jutna utána menni meg kísèrgetni.

Mindketten bízunk egymàsban, akkor miért ne? 😂

2019. máj. 15. 01:22
 18/28 anonim ***** válasza:
73%

Nem jogosan.

Ha nem bízik benned, nincs jövője ennek a kapcsolatnak.

2019. máj. 15. 02:45
 19/28 anonim ***** válasza:
36%

Kérdező:

Miért nem állsz ki részegen valamelyik autópályára?

Az a baj veletek, hogy ha ugyan azt a szituációt más szemszögből nézitek, szerintetek más lesz a kimenetele pedig nem.

A párom pontosan ugyan ezt az elvet vallja amit itt azok, hogy felesleges féltékenykedni, férfi és nő közötti barátság, bla bla bla.

A párom nagyon prűd, úgy tanították, hogy számára csak egy létezik, 1000%-ig megbízok benne (pedig féltékeny típus vagyok), ezért nagyon jó alany volt a tesztre!

Egy kollégája elhívta ebéd utáni kávéra, amit természetesen elfogadott, hiszen nincs benne semmi!

Elmondta nekem, én pedig pontosan tudom, hogy férfi és nő között csak nagyon de nagyon speciális esetben lehet barátság, és ebben az esetben sem tenném rá az életem, hogy a pasi nem ugrana rá a nő barátjára ha lehetősége lenne.

Visszatérve az esetre, mondtam a páromnak, hogy én megbízom benne, de a pasiban nem. (részeg és az autópálya esete...)

Figyelmeztettem, hogy rossz vége lesz, tudtam, hogy ha kiderül, hogy az Ő számára barátként kezelt kolléga közeledni fog, nagyot fog csalódni, és dühös lessz!

Lett belőle egy hétig minden nap ebéd utáni kávézás, majd "megláttam egy helyes fülbevalót ami nagyon jól állna neked, ezért megvettem baráti ajándékként".

A párom tőlem kérdezte meg, hogy elfogadja, vagy mit tegyen?

Tudtam, hogy a pasi éppen eteti, és azt is, hogy a párom naívan elfogadná.

Mondtam neki, fogadd el, de ez után vállald a következményeit...

Én milyen féltékeny vagyok, ne féltékenykedjek... stb.

Dehogy voltam féltékeny, jót kuncoktam magamban.

Nem akarom szaporítani a szót, elfogatta a fülbevalót, és közeledés, érintés lett a vége, míg nem a pasi meg akarta csókolni.

A Párom nagyon kiakadt ezen, visszadta a fülbevalót, és a vége az lett, hogy a munkahelyen a párom mekkora egy ku.va, játszik az emberekkel.

Az emberünk annyira kiakadt, hogy elkezdte zaklatni a páromat, kirúgás lett a vége annyira elfajult.

Lehet mondani azt, hogy ez azért volt mert elfogadta a fülbevalót, de az igazi oka az, hogy enélkkül is folytatta volna az emberünk az "ostromot".

A tanulság az, hogy férfi és nő között soha nincs barátság, mert az egyik fél mindig többet akar, és az ember a barátját nem akarja megdu.ni...

Ha pedig nem muszáj, nem kell kihívni a sorsot, esélyt adni arra amit nem szeretnénk.

Ha pedig nem hiszed el, teszteld le magad a barátodnak hitt pasit, és majd rájössz amikor meg akar du.ni. (csúnya meglepetésben lesz részetek)

2019. máj. 15. 08:42
 20/28 anonim ***** válasza:
76%

Kilépnék egy ilyen "kapcsolat"-nak csúfolt sz...tengerből, amiben a "párom" kevésbé bízik bennem, mint egy kavicsban, és ócska ribinek tart. Ha ennyire kín neki velem lenni, nem kötelező ám együtt lenni.

Ezeknek a "kapcsolatoknak" mi értelmük?

2019. máj. 15. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!