Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar, hogy a barátom bent kávézhat a munkahelyén munkaidő után?
Figyelt kérdés
Úgyis keveset vagyunk együtt, mert ő 6 körül ér haza. Egyik Ma viszont fél 3-ig lett volna, de 4 órakor még nem jött haza és felhívtam. Azt mondta, hogy bent kellett maradnia túlórázni, de már egy fél órája végzett, most csak kávézik a többiekkel, összepakol és jön. Mondom most ez komoly?? Velem is kávézhatott volna, de ő inkább bent marad a munkahelyén és ott iszik. Kérdeztem, szívesebben van bent mint itthon velem? Talán valami nő van a dologban? És akkor lerakta, mondván nem akar veszekedni... Ti mire gondolnátok? Jogosan zavar ez, vagy ti nem törődnétek vele?2019. jan. 15. 20:09
1/11 anonim válasza:
Ez miért baj?Nem jogos.Esetleg mondhatta volna,hogy a megszokottnál később ér haza,de maga a tény hogy bent kávézgat a munkahelyén nem.Egyfolytában együtt kell lennetek?De azt hiszem sejtem miért nem jelezte.
2/11 anonim válasza:
Ez a kávé már lefőtt. Elriasztod, bár valahol jogos a rinya.
3/11 anonim válasza:
En is kiakadnek férfi létemre.
A kávét munkaidoben isszuk, nem utanna, mert azt mar nem fizetik!
4/11 anonim válasza:
Miért kell kisajátitani,foglald már le magad,levegőt vehet nélküled barátai lehetnek? Nem csodálnám ha lelépne..
36N
5/11 anonim válasza:
Sürgősen rakd rendbe az önbizalmad.
6/11 anonim válasza:
Én van amikor munka után beülök még egy sörre a munkatársaimmal. Férjem sose rinyált, neki is van élete.
7/11 anonim válasza:
Jéézusom.. Tök normális dolog, ha valaki a munkatársaival is szeretne lenni egy kicsit. Munkaidőben mondjuk nem tudjuk (megszakítás nélkül.. :D) megbeszélni, hogy kivel mi újság van. Én is sokszor maradok még egy fél órácskát dumálni velük, vagy elmegyünk valahova meginni valamit. Kiborítana ha a párom hisztizne emiatt. Nehogy már az egész életem körülötte forogjon. Hosszú távon elviselhetetlen ha valaki ennyire ki akar sajátítani.
26/N
9/11 anonim válasza:
Vannak munkahelyek, ahol direkt csapatépítő jelleggel elmennek együtt inni, szórakozni, beszélgetni bizonyos időközönként. Nincs ebben semmi rossz, nem kell mindjárt arra gondolni, hogy a pasid máshova lógatja. Ellenben ha maradsz ezen a hárpia-állásponton, akkor elkezdhetsz ezen gondolkodni, mert te fogod elmarni magad mellől, és előbb-utóbb megteszi, amitől most még csak tartasz.
10/11 anonim válasza:
És akkor csodálkozznak nők hogy elege lesz a párjuknak.
Mit kell mindenen hisztuzni?
N26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!