Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasitok jobban néz ki külsőre ez nen zavar titeket?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a párom nagyon helyes és én egész átlagos vagyok. Más nők akiknek külsőleg jobban néz ki a barátjuk hogyan élik ezt meg? Vagy önbizalom kérdése?2019. jan. 4. 15:38
1/6 anonim válasza:
Jé, ilyet tud nő is kérdezni? Pasiktól láttam eddig csaj ilyen kérdést :D
Téged választott, innentől kezdve felesleges görcsölni ezen. A szépség amúgy is relatív, lehet, hogy akit te szebb lánynak gondolsz, annál ő téged tart szebbnek.
2/6 anonim válasza:
Most írok vmit. Egy régi barinőm totál odavolt az új pasijáért,ecsetelte nekünk,a barátnőinrk,hogy majd le ne essen az állunk,milyen jók€pü,nem is tudja pont őt hogy választhatta,mert észbontó a srác....stb. Na,megjelent Adonisz. Teljesen átlagos,semmi extra. A szerelem cak,na.
4/6 peca1000 válasza:
Megkérdeztem most az asszonyt, hogy nem zavarja e, hogy én sokkal jobban nézek ki nála?
Röhögött egyet, és elzavart kutyát sétáltatni :)
Szerintem nem zavarja! :D
5/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna, miért zavarjon? :D Örülnék a fejemnek.
6/6 anonim válasza:
Súlyos önbizalomhiányban szenvedsz és szerintem nem is szereted magad, különben nem agyalnál ilyen butaságokon.
A párod veled van, téged szeret, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!