Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket mennyire zavar az, ha a pasitok egy règi barátjával (nőnemű) rendszeresen beszélget?
Egy kapcsolat elején, mennyire nézitek el, ha a pasitok egy règi barátjával (kb vele egyidős nő) beszélget napi szinten, és emiatt hanyagol el titeket?
Elmondása szerint sosem volt semmi köztük, viszont sokat voltak együtt és sokat beszèlgettek èjjel-nappal.
Még egy kérdés: ha az adott nő megkérdezi a pasidat, hogy zavarja-e a csaját ha beszélgetnek, és erről a ti véleményeteket kéri ki a pasi, akkor mi a válaszotok?
Fordított sorrendben válaszolok: megmondanám a pasinak, hogy zavar, hogy beszélget vele, és így hanyagol engem. Vállalnám a véleményem.
Az eredeti kérdésre az a válaszom, hogy eléggê. Szerintem - bár pici általánosítás - a férfiak nem igénylik annyira azt, hogy több emberrel folyamatos kapcsolatban legyenek és a problémáikról, érzelmeikről beszéljenek, így általában a párkapcsolat (már persze ha jól működik) kielégíti ezt az igényüket (emellett persze vannak barátaik, haverjaik, ez természetes)... Arrók nem is beszélve, ha egy másik nő miatt hanyagol, akkor fel kell tenni a kérdést, hogy mégis kivel jár: velem vagy vele? Kit akar?
Engem is az elhanyagolása zavarna, illetve ha kibeszéli a kapcsolatunkban lévő problémákat (ha vannak), ahelyett, hogy velem megbeszélné. De ez a barát nemétől független. Ilyen esetben elmondanám páromnak, hogy pontosan mi zavar, és ha nem változtat, akkor nincs dolgunk egymással.
Páromnak vannak női ismerősei, egyik exével is tartja a kapcsolatot. Abszolút nem zavar. Én is jóban vagyok egyik exemmel, be is mutattam őket egymásnak,nem volt gond. 3 éve együtt vagyunk, eszünkbe se jut a megcsalás. Aki hűtlen, az az is lesz, hiába minden. Nem kell hozzá tartós ismeretség egy másik neművel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!