Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok felszínes, ha zavar a párom túlsúlya?
Meg kell mondani neki, hogy vagy összekapja magát annyira amennyire egy 31 éves fickótól elvárható vagy felszínes, nem felszínes, otthagyod a francba.
32/f
" én vagyok a nő , alap, hogy figyelek ezekre, de neki mint férfinak nem kell ezt túlzásba vinni"
Szóval ő nyugodtan lehet egy elhízott zsírdisznó melletted, de te ezt nem teheted meg, mert az ő pöcörője így áll rád a legjobban?
Magyarul az ő igénye "alap", a tiédre meg magasról xarik?
Nem is a felszínességről van itt szó, hanem erről a hozzáállásról. Az ilyeneknek minek van csinos barátnő???
Kérdem én nőként... Ha szexuális téren is gondot okoz, és így is xarik rá, akkor azt mondom, xarj te is rá és hagyd ott. Komolyan.
Ja, hogy egy férfi nyugodtan cseszhet magára? Hát nézd, nem ilyennek ismerted meg, felhozhatod érvnek, de nem tartom valószínűnek ilyen hozzáállással, hogy változni fog.
Ha nem hatja meg, hogy az egészsége rovására is megy a hízás, akkor majd szedheti a változatosabbnál változatosabb gyógyszereket a túlsúly szövődményeire (akkor sokkal nehezebb lesz, mint most lenne). Most csak plusz 15kg (és nem izomban), aztán majd jön ennek a duplája is, meg még több...
Nekem nem lenne a párom, aki ennyire igénytelen. Mi a párommal idősebbek vagyunk bő tizenakárhány évvel, de mindketten rendszeresen sportolunk, vigyázunk a súlyunkra, figyelünk az étkezésre. Sportolni ha van idő együtt járunk, de ez a ritkább, de erősen motiváljuk egymást. Ez hozzátartozik az életünkhöz.
Párod ha nem hajlandó odafigyelni, kettőt tehetsz...tűröd vagy szakítasz. Te döntesz.
Ja, és nem vagy felszínes, ha van bizonyos fokú igényed ez irányba. És nem, nem minden a külső, mi sem nézünk ki izompacsirtának, de azért szükséges egy tetstetős, kellemes kinézet.
Ennek semmi köze a felszìnességhez.
Lépj ki ebből a kapcsolatból és nem a 15 kg túlsúly miatt:
"szimplán annyit mondd, hogy én vagyok a nő , alap, hogy figyelek ezekre, de neki mint férfinak nem kell ezt túlzásba vinni és ne legyek felszínes ezzel kapcsolatban."
Egyáltalán nem tisztel, mint nőt. Bekekényelmesedett a kapcsolatba, ez csak rosszabb lesz. Nem csak még tovább fog hízni, de egyre kevésbé fogja érdekelni, higy te mit akarsz, más területeken is ilyenné fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!