Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan zavar az, hogy egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar az, hogy egy nő lelki szemetesládának használ, vagy csak én vagyok felszínes?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány akivel rendszeresen beszélgetek, elég szabad életet él, ha lehet így fogalmazni, csak velem nem. Nekem sajnos nincsenek nagy sikereim a nők terén és eléggé frusztrál, hogy erről a dolgairól rendszeresen beszámol, ráadásul úgy, hogy panaszkodva, mennyire szemét az összes pasi, hogy szex után még csak nem is keresik.

Elképzelhető, ha sikeresebb lennék nem esne rosszul a dolog, de így igen.

Szóval, ha valaki sikeres, könnyeben emészti meg az ilyen szituációt, vagy azért őt is zavarná ez a helyzet?

2017. ápr. 13. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg neki, hogy a továbbiakban nincs szükséged a vele való beszélgetésekre, mert értelmesebben szeretnéd tölteni az idődet. :)

Ha pedig panaszkodik, kérdezd meg, miért ezeket az alakokat vonzza be...

2017. ápr. 13. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vesz téged férfiszámba. Érdemes dobbantani, különben csak ez fog folytatódni... és ha így barátkozol, ez így is marad.
2017. ápr. 13. 22:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A "sekeresekről" panaszkodik a csaj neked. Jaaa ők remekül alszanak gondolom :D . Mond meg a lánynak, hogy köszönöd szépen, de a barátaid létszáma kielégítő.

30/f

2017. ápr. 13. 22:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Hogy jogosan zavar-e? Hát sajnos egy ember azt csinálja meg a másik emberrel, amit nem szégyell és a másik hagyja. Én biztosan nem beszélgetnék vele. Ha bánt, hogy nem jött össze valami, pedig mindent megteszek érte, nem fogom keresni azok társaságát, akiknek összejött. Valahogy úgy, hogy ha nem ehetek teszem azt fagyit, nem fogok szomorkodva állni a cukrászda előtt, hanem másik irányba megyek.
2017. ápr. 14. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg hogy kezeled az egeszet :D de ahogy elnezem, nincs sem tapasztalatod az ilyenekben, de pszichologusi karra sem jarsz/keszulsz. Ezesetben vezess be valami reformot, vagy dobbants.
2017. ápr. 15. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!