Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar az, hogy egy nő lelki szemetesládának használ, vagy csak én vagyok felszínes?
Szóval van egy lány akivel rendszeresen beszélgetek, elég szabad életet él, ha lehet így fogalmazni, csak velem nem. Nekem sajnos nincsenek nagy sikereim a nők terén és eléggé frusztrál, hogy erről a dolgairól rendszeresen beszámol, ráadásul úgy, hogy panaszkodva, mennyire szemét az összes pasi, hogy szex után még csak nem is keresik.
Elképzelhető, ha sikeresebb lennék nem esne rosszul a dolog, de így igen.
Szóval, ha valaki sikeres, könnyeben emészti meg az ilyen szituációt, vagy azért őt is zavarná ez a helyzet?
Mondd meg neki, hogy a továbbiakban nincs szükséged a vele való beszélgetésekre, mert értelmesebben szeretnéd tölteni az idődet. :)
Ha pedig panaszkodik, kérdezd meg, miért ezeket az alakokat vonzza be...
A "sekeresekről" panaszkodik a csaj neked. Jaaa ők remekül alszanak gondolom :D . Mond meg a lánynak, hogy köszönöd szépen, de a barátaid létszáma kielégítő.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!