Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha nem zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha nem zavar hogy tudom hogy ugyis csajozna?

Figyelt kérdés

Van ehy fiu nagy csajozos csak a szemebe kell nezni latni rajta.

Gondolkoztam ezen, es engem nem nagyon erdejelne ha egyutt lemnenk es mellettem csajozna mert veluk csak flortolget vags akarmi de hozzam jon haza engem szeret, nyilvan rosszul esne de nem tudnek mit tenni. Nem is veszekednek vele ha megcsalna.. .

Ez gaz?

2017. márc. 27. 23:03
 1/10 anonim ***** válasza:

Ha neked nem gàz akkor nem gàz.

N25

2017. márc. 27. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Igy ismertem meg, igy szerettem meg.

Nem akarnam megvaltoztatni

2017. márc. 27. 23:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha ezt egy pillantásból tudod és az emnerismereted nem kamu, továbbá úgy is gondolod ahogy írod, akkor nem gáz.

30/f

2017. márc. 27. 23:23
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem csak a nezesebol tudom. Tudom hogy agyba fobe csalna
2017. márc. 27. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne vetítsd majd ki a következő kapcsolatodra azokat a hibákat, amikből most fogsz majd okulni
2017. márc. 28. 00:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gáz lennne.Engem szeret,akkor csak engem szeressen.......Ennyi😊😤😤😱🤔🙁
2017. márc. 28. 01:36
 7/10 anonim ***** válasza:
37%

pfff...szóval lennéla fix kis k/*/rváűja, aztan azt csinál amit akar....

ilyen nőt én is el tudnák képzelni. De már megint más kapja meg...

ha erre vágysz hogy csak kihasználjanak, akkor rajta.

2017. márc. 28. 07:46
 8/10 kíváncsicska ***** válasza:

Van aki el tudja fogadni,van aki nem.Bár akkor eleve nyitott kapcsolatban kellene megegyeznetek,és akkor te is mehetnél máshoz ha úgy adódik.

Valakiknek bejön ez az életforma.Ha neked igen mások véleményével nem kell foglalkozni.

2017. márc. 28. 09:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Kinek mi a gáz. Én ennél többre becsülöm magam, de ha te szeretsz szenvedni szar hulladék pasik mellett, akkor hajrá.

(Mellesleg ha mindkét fél megegyezik, a nyitott kapcsolat teljesen rendben van. Csak a kérdezőnek "nyilvan rosszul esne", így ez már nem az a kategória.)

2017. márc. 28. 11:01
 10/10 anonim ***** válasza:

csinálj amit jónak látsz.

Apósomra emlékeztet a pasid, ő felcsinálta véletlen anyósomat a nagy csajozós fázisában amikor egyszerre 5 barátnőt tartott, de őt el kellett vennie, de munkája révén sokat jár szülővárosába haza, akár hetekre és néhány kollégája viccelődött már, hogy biztos van néhány féltestvére páromnak akiről nem tud.

Én biztos vagyok abban, hogy voltak az évek során dugó pajtásai otthon, főleg kiindulva abból, hogy a felesége nem éppen az a romantikus, szexuális kisugárzású nő, de jól megvannak egymás mellett ha kell.

2017. márc. 28. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!