Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes vagyok ha zavar hogy szegény a barátnöm?
Mikor megismertem nem tudtam hogyan áll anyagilag, persze láttam, hogy nincsennek menő cuccai, de akkor még nem zavart. Aztán feltűnt, hogy szinte mindig ugyanabban a ruhába van, ami kopott, látszik, hogy régi. Sose hívott fel magukhoz, mindig nálunk voltunk, de nem rég beteg volt és mondtam, hogy meglátogatom. Hát, egy pici lakásba lakik a tesójával és az anyjával, ráadásul albérlet. A szobájában alig van bútor, olyan pici a tvéje, hogy az ágyból alig láttam, kaja semmi se volt és csak csap vízzel tudott kínálni.
Amúgy dolgozik, igaz egy ételbárba és kevés a fizuja, max 90e, de elmondta, hogy az albi miatt semmire se marad.
Mióta láttam, hogyan élnek és mennyire nincstelen egyszerűen nem tudom komolyan gondolni vele. Az anyján látszik, hogy tök depressziós, kb 3 órát voltam ott, de mást se láttam csak, hogy megy az erkélyre cigizni kb. 10 percenként, a tesója 25 éves de hallottam a szobájából, hogy valami gagyi pc játékkal játszott . Rendes lány egyébként, de valami megváltozott bennem azóta, pedig már úgy éreztem szeretem. Sose gondoltam volna, hogy felszínes vagyok, de igazából eddig négy barátnőm volt, mindnek kb. velem hasonló az anyagi helyzete és így nem volt okom, hogy zavarjon.
Most ezért szakítsak?
23/F a lány 20/L
Mutasd meg neki ezt és hidd el,ő is ki fog ábrándulni.
Nekem nem a felszínes volt a szó,ami elsőre beugrott...
Szerintem szakíts,jobbat érdemel.
Nem, nem vagy az. Csak egy utolsó újgazdag patkány. Apa tette alád a zsozsót? Mert úgy elég könnyű jaszkarizni, hogy ilyen olyan ruhába járok. Tesó ha szeretnéd segítenéd, s ha annyira tele vagy akkor vennél neki s nem lenéznéd.
Hagyd ott, lehet hogy fájna neki, de ez mégjobban, hogy ez miatt megingott benned az érzés, hogy Őt akarod e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!